2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم بچم یکسال و نیمش بود بهونه ای شد که از شیر بگیرمش کم کم البته میتونی شیر بدی فقط یه روز ب ...

سلام عزیزم منم عمل فتق انجام دادم و بچه ام ۴ سالشه اصلا دیگه بغلش نمیکنم.شما تا چند وقت استراحت کردید  و اینکه تا چند کیلو وزن مجازیم بلند کنیم.آشپزی هم خودتون انجام میدادید؟

سلام عزیزم منم عمل فتق انجام دادم و بچه ام ۴ سالشه اصلا دیگه بغلش نمیکنم.شما تا چند وقت استراحت کردی ...

سلام عزیزم، والا تا چند کیلو مجاز هست رو نمیدونم

ولی من یک ماه استراحت کردم کاملا بعد دکترم گفت تا ۶ماه رعایت کن

ولی من هنوزم بعد از چند سال کارهای سنگین انجام نمیدم

سلام عزیزم، والا تا چند کیلو مجاز هست رو نمیدونم ولی من یک ماه استراحت کردم کاملا بعد دکترم گفت تا ...

ببخشید پس یعنی شما بچه ندارید؟پس کارهای بچه رو چه کار کنم؟آشپزی و خیلی کارهای دیگه اینطوری زندگیم فلج میشه

ببخشید پس یعنی شما بچه ندارید؟پس کارهای بچه رو چه کار کنم؟آشپزی و خیلی کارهای دیگه اینطوری زندگیم فل ...

عزیزم بسته به جسم خودته من خودم رعایت میکنم دکترم گفته بود تا ۶ماه بعد عمل. 

اتفاقا اون زمان پسرم ۲سالش بود یادش داده بودم بره دسشویی و کلا عادت به بغل کردن هم نداشت. 

کوچولو شما که بزرگتره کاملا متوجه میشه

ببخشید پس یعنی شما بچه ندارید؟پس کارهای بچه رو چه کار کنم؟آشپزی و خیلی کارهای دیگه اینطوری زندگیم فل ...

خیلی ها هستن ۲روز بعد عمل پا میشن کاراشونو همه میکنن بعضی هام مث من نقاهتشون طولانی تره. 

بله من انجام داده ام سمت راستم بوده که به ان فتق روده می گویند وبر اثر کارهای سنگین ایجادمیشه وپرده ...

سلام من هم انجام دادم فتق فمورال یک ماه پیش بود تقریبا امروز حواسم نبود پسرم ۱۱ کیلو هستش بغلش کردم بعد از اون دردی حس نکردم اما خیلی استرس گرفتم.

عزیزم منم بچم یکسال و نیمش بود بهونه ای شد که از شیر بگیرمش کم کم البته میتونی شیر بدی فقط یه روز ب ...

سلام خانم.شما پیش کی رفتین فتق تشخیص داد؟من اخساس فشار توی واژن دارم و سمت چپ واژنم متورم میشه و احساس‌کشیدگی و بیرون زدگی واژن دارم و کشاله های رونم هم کشیدگی و سستی دارم اولش فکر میکردم افتادکی رحم دارم ولی هر جا رفتم گفتن نداری.حالا کولونسکپی‌هم دادم گفت همورویید گرید یک داخلی داری ولی همورویید خفیف اینقدر فشار نمیاره.حالا میخام چک‌منم ممکنه فتق باشه و میخام پیش ی دکتر برم که تشخیصش خوب باشه

سلام خانم.شما پیش کی رفتین فتق تشخیص داد؟من اخساس فشار توی واژن دارم و سمت چپ واژنم متورم میشه و احس ...

سلام

والا نمیدونم ولی کلا تشخیص و جراحی فتق توسط متخصص جراحی های عمومی انجام میشه یه نوبت بگیرید و باهاشون مشورت کنید

سلام خانم.شما پیش کی رفتین فتق تشخیص داد؟من اخساس فشار توی واژن دارم و سمت چپ واژنم متورم میشه و احس ...

سلام منم دقیقا همین علائم رو داشتم سنوی رحم و تخم دان دادم چیزی مشخص نبود بعد یه سنوی مجزا برای فتق دادم ک مشخص شد فتقه یک هفتس عمل کردم