2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143405 بازدید | 608 پست
من اصلا حسرت نمیخورم با کسی برم خرید نمیدونم شماها هم این مدلی هستین؟ نمیدونم شاید اثرات سن هم هست م ...

منم اصلاااا شاید کسی باور نکنه اما به جان بچه هام تو عمرم هیچ وقت حسرت نخوردم...نه که بگم تو ناز و نعمت بودم نه ولی هیچ وقت به خرید کسی یا وضعیت مالی کسی غبطه و حسرت نخوردم یا حسادت نکردم...اصلاً نمی دونم چه جور بگم انگار این که برام مهم باشه کی چی می خره و چی داره تو وجودم ایجاد نمیشه حتی خودمم بخوام حسش تو وجودم نیست...بعد دقیقاً این خصلتم تو وجود پدرمم هست اما داداشم برعکس ما ست نقطه ی مقابل منه یکی یه چیزی بخره از حسی که داره دوست داره هی تخریبش کنه بگه اون چیزی که خریده خوب نیست تا آروم بشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پولداری ۷تومن برات کمه. خوشبحالت

والا منم تعجب کردم دو تا مانتو میشه ۱۴ تومن با چیزایی که اسی گفت جاریش قبلا خریده بوده حداقل ده تومن هم اونا میشن دیگه برادر شوهر گناه نداره که هرکی باشه عربده میکشه

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
توو دهنت میگی تامین.. چه خبرش بوده هر جا رفته دوتا دوتا برداشته.. دوتا مانتو.. دوتا کفش.. دوتا کیف.. ...

شاید تو زیادی حساسی حس میکنی همه میخوان ازت تقلید کنن اتفاقا همچین آدمایی هم تو همین نی نی سایت زیاد دیدم

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

شاید تو زیادی حساسی حس میکنی همه میخوان ازت تقلید کنن اتفاقا همچین آدمایی هم تو همین نی نی سایت زیاد ...

باش بابا همین ک تو خوبی کافیه.. چه اصراری داری ب زور و ندیده و نشناخته فقط مخالفت کنی!!! یه سریا دست خودشون نیستا هر چی بگی فقط فاز مخالفت دارن! من دارم از دیده هام از تجربیاتم ک توو دوروبرم دیدم حرف میزنم.. ولی شما ندیده و با شاید و.. مخالفت میکنی.. جالبه اصرارم داری منو حساس نشون بدی وقتی هیچی نمیدونی.. نکنه خودتم اونجوری هسی ک حرفام بت برمیخوره؟!

باش بابا همین ک تو خوبی کافیه.. چه اصراری داری ب زور و ندیده و نشناخته فقط مخالفت کنی!!! یه سریا دست ...

من تو زندگیم چیزی کم نداشتم و ندارم که بخوام حسادت کنم یا عقده ای بازی در بیارم

منم چون ندیدم و نشناختمت طرفتو نگرفتم گفتم شایدم مشکل از خودته شاید از اونا

درک مفهوم یه جمله به زبان مادریت انقدر سخته؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

یادشوهرخودم افتادم رفتم یه بسته ماژیک خریدم برای دخترم شد۳۵هزارتومن دقت کنید۳۵تومن گفت بروپس بده گفتم نمیرم دادوبیدادکرد رفتم گفتم اینونمیخوام جلوی همه آبروم رفت یه باردیگه دستم دردمیکرد مچ بندخریدم کاری کردبرم پس بدم گریه کردم داروخانه ای دلش سوخت برداشت

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

اولا آخه چرا باید کسی را برای خرید دعوت کنی اونم توی این اوضاع اونم جاری. بعدش اون چرا باید قبول کنه؟

حالا رفتید خب وقتی همسرش میگه ندارم باید بپذیره اونم توی جمع و بره فعلا بقیه وسایل را برداره نه که مردو کنار داداشش ضایع کنه و هیچی نگیره. حتی اگه میدونست داره بازم نباید اونجا بحث میکرد.میزاشت میرفتن خونه و صحبت میکرد.بعد فکر میکنیم چرا طلاق زیاد شده و ملت همینجوری طلاق میگیرن.همین رفتارا روی هم جمع میشه و تحملو تموم میکنه دیگه. شما هم بد آتیشی روشن کردی!

همه زن ها زن ستیزن والا چه چرت و پرت های گذاشتن یکی گفت شوهرتو شرمنده نکن یکی گفته برو پیام بده ببین شوشو نظرش چیع واسه خرید بالا جمع کنید شوهره اخلاق عنش و درست میکرد نداشت قشنگ میگف عزیزم قربونت برم حالا بعدا میایم میخریم پولم کمه ببخش دیگه جاری اسی ناراحت نمیشد همه چی به اخلاق بستگی داره در ضمن همش مزخرف نگید خونه باباش هیچی نداشته حالا خونه شوهرش عقده ای شده همه چی میخاد اینا چیه به عنوان یه خانم میگید اسی جاریت فک کنم اعصابش خورد شده بود حس کردغرورش جلو تو و بقیع شکست ولی تو هم مگه الافی خودت و شوهرت برید خرید خیلی بیشتر حال میده تا بخوای با جاری بری به خدا اگه زن اخلاقش بچگونه باشع زنا فوش کشش میکنن و بدشو میگن اگه مرد بچگونه باشه زنا بازم به زن اون مرده ایراد میگیرن

وای از این مردایی که خانومشونو شرمنده میکنن

اگه نداره چجوری بخره؟بخاطر شرمنده نشدن زنش بیاد 7تومن بده برای مانتو و بعد تا آخر ماه مخارج اصلی را چیکار کنه؟جلوی شکمشون و صاحبخونه و ... باید شرمنده بشه. مانتو خرید اونم همزمان دو تا چقدر مهمه که باید بخاطرش شرمنده شد؟ اگه داره و خریدش هم ضروری هست و مرد میگه نه بحثش جداشت که اونم توی جمع بقیه نباید در موردش صحبت کرد که هر دو نفر ضایع بشن.