2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من انجام داده ام سمت راستم بوده که به ان فتق روده می گویند وبر اثر کارهای سنگین ایجادمیشه وپرده ...

من دوماه و نیمه عمل کردم بچه کوچیک دارم اما خب 2"ماه کاملا استراحت کردم الانم بلندش نمیکنم اما جا عملم و استخوان شرمگاه درد میکنه، خیلی میترسم، طبیعیه؟ 

مش هم گذاشته دکتر

بله من انجام داده ام سمت راستم بوده که به ان فتق روده می گویند وبر اثر کارهای سنگین ایجادمیشه وپرده ...

سلام خوبین عزیزم من الان شرایط شما رو دارم شما چطور عمل کردی جراحی یا لاپارسکوپی؟!

من دوماه و نیمه عمل کردم بچه کوچیک دارم اما خب 2"ماه کاملا استراحت کردم الانم بلندش نمیکنم اما جا عم ...

سلام شما از کجا فهمیدی فتق دارین علایمتون چی بود خواهش میکنم خوندید جواب بدید نگرانم من 

سلام شما از کجا فهمیدی فتق دارین علایمتون چی بود خواهش میکنم خوندید جواب بدید نگرانم من 

من درد شکم داشتم ی کم راه میرفتم و سرپا میموندم دلدرد و ران درد و درد کشاله ران بیچارم میکرد زیر شکمم و جلو لگنم ورم کرده بود اما نه اونقد ک بزنه بیرون ورم ی دست

من درد شکم داشتم ی کم راه میرفتم و سرپا میموندم دلدرد و ران درد و درد کشاله ران بیچارم میکرد زیر شکم ...

ممنون که جواب دادین.من کار سنگین کردم الان یک هفته زیر شکمم میسوزه نزدیک شرمگاهم .حالا دکتر برام سونو مثانه و رحم و تخمدان نوشته گفت فتق هم باشه مشخص میشه شمام انجام دادی؟!

ممنون که جواب دادین.من کار سنگین کردم الان یک هفته زیر شکمم میسوزه نزدیک شرمگاهم .حالا دکتر برام سون ...

اره من انجام دادم

برا من تو بارداری و زایمان اینطور شد

9ماه بعد زایمان هیچ دکتر تشخیص نداد تا تو ی سونو مشخص شد

اگه تهرانی برو سونو سعادت تو سعادت اباد اون تشخیصش خوبه البته بیمه قبول نمیکنه