2777
2789
سلام منم دقیقا همین علائم رو داشتم سنوی رحم و تخم دان دادم چیزی مشخص نبود بعد یه سنوی مجزا برای فتق ...

عزیزم اگه لطفا میبنی جوابم بده من دو روز دیگه عمل دارم هر دو طرف خیلی می‌ترسم شما چقد درد داشتید میتونستید دسشویی برید یا راه برید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه خیلی فقط دو هفته استراحت کن با یکم پیاده رویی اروم تو خونه بعدش دیگه درد نداری البته گاهی تی ...

ممنون عزیزم .شب مرخص شدین؟بچه دارم اخه ..واینکه همون فتق زیر روده یا اینگوال بود؟چه مدت بعد فهمیدن رفتین عمل زود؟برا من ۱۱میل هست 

ممنون عزیزم .شب مرخص شدین؟بچه دارم اخه ..واینکه همون فتق زیر روده یا اینگوال بود؟چه مدت بعد فهمیدن ر ...

اره همون روز مرخص شدم فقط مشابه ران دو طرف بودش 

من درد شدید داشتم و ۶ماه تمام هیچ دکتری تشخیص نمیداد 

ممنون عزیزم .شب مرخص شدین؟بچه دارم اخه ..واینکه همون فتق زیر روده یا اینگوال بود؟چه مدت بعد فهمیدن ر ...

اگه درد داری عمل کن پیش یه دکتر خوب 

من که راحت شدم 

۶ماه به محض سرپا موندن روزگارم سیاه میشید 

من عمل فتق سمت راست زیر شکم انجام دادم پریروز.مش گذاشته برام.

اول نگفت مش قراره بزاره.نمیدونم چه مارکی و جنسی بود الان اصلا نمیتونم از جام بلند شم سرپا وایسم درد وحشششششتناک و سوزش پایین شکمم دارم انگار از داخل باچاقو دارن میبرنش .چکار کنم بچه ها؟ تورو خدا کمک کنین.کسی اینجوری بوده؟

سلامدیگه دردش به اینصورت اذیتم نمیکنهولی من دوباره توده درآوردم که ربطی به عمل فتق نداره و توده درست ...

سلام منظورتون توده اندومتریوزه؟

اندومتریوز جداری شکم دارین؟

همونو عمل کرده بودین مش گذاشته بودین و دو باره عود کرده؟

منم اندومتریوز جداری شکم دارم