2777
2789
اوفففف از بی پولی نگید ک سر خودمو میکوبم به دیوار ....خواهرشوهرم یه شهر دیگه اس و دخترش همزمان با دخ ...

ارزش ادم ها رو پول تعیین میکنه. من و اون جاریم زنگ میزنیم خواهر شوهر اونقددر سرد جواب میده از ته چاه حرف میزنه بی حاااال همش میگه بگوبگو ولی وای از اون روزی ک اون جاریم ک دوبی هستش زنگ بزنه بخدا اونقدری با انرژی حرف میزنه و قربون صدقه میره ک ادم میمونه چی بگه

مشاوره پوست و مو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیززززم... آره واقعا آدم خیلی از مسائلشو به نزدیکترینهاشم نمیتونه بگه ..منم به مامانمم نمیگم خیلی ...

منم فردا میرم ثبت نام میکنم براش. اخه خیلی کمک حالم میشه. ابجیم خدارو شکر وضعش خوبه گوشه چشمی به این پول ها نداره. هزار تومن هزار تومن جمع کردم ابجیم و خواهر شوهرم گفتن( من و ابجیم جاری میشیم) گفتن بریم ارایشگاه دوست خواهر شوهرمون واسه سایه اومدیم خونه بعد دو هفته پاک شد من میخواستم زنگ بزنم به خانمه نزاشتن گفتن دیگ ۱۵۰ دادی زشته زنگ بزنی باعث کدورت میشه. اخه چی بگم به اینا من😢😢😢

مشاوره پوست و مو
میتونم بپرسم چقد درامد دارید

من همسرم درامدش ازاده اسانسوره قبلا درامدش خوب بود الان ۱ تومن تا ۱.۵۰۰. ولی چند ماه بیکاری داریم سپری میکنیم😢 یه روز کار هستش سه ماه نیستش. به خاطر دلار قیمت های جنس اسانسور بالا کشیده دیگ متوقف میشن پروژه ها

مشاوره پوست و مو
ارزش ادم ها رو پول تعیین میکنه. من و اون جاریم زنگ میزنیم خواهر شوهر اونقددر سرد جواب میده از ته چاه ...

دقیقا ...یبار خونه مادرشوهرم بودم یه شکلات خوری بلور گرفته بود آورد نشونم داد منم گفتم مبارکه به خوشی استفاده کنی برگشت گفت بهت نمیدم مال خودمه من فقط لبخند زدم و گفتم مبارک باشه شما تا حالا دیدی من چیزی از کسی طلب کنم هیچی نگفت ...به فاصله نیم ساعت دیدم زنداداشش ک خیلی پولدارم هستن با بچه هاش اومدن خونشون یه نیم ساعتی گذشت آورد به اونم نشون داد بعدن گذاشتش پیشش و با کلی اصرار دادش به اون و هی میگفت نبری دلخور میشم بخدا 😐😐😐😐 بارها شده بچه های این داداشش ک هرکدوم 20 سال ازم کوچیکترن بهم توهین کردن از بس بی تربیتن اما تا خواستم چیزی بگم اجازه نداده فقط چون این داداشش پولداره و خیلی بهش کمک میکنه 😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه پرو میگفتین برو خداتو شکر کن با نارنگی گول زدیم که کیلویی ۷تومنه نه با هویج

بی غم ها همینان دیگه بخدا. تو این اوضاع بازار مدام سفر و تفریح . به همسرم گفتم کلا قطع رابطه. حیف نارنگق کیلویی ۷ تومن

مشاوره پوست و مو
دقیقا ...یبار خونه مادرشوهرم بودم یه شکلات خوری بلور گرفته بود آورد نشونم داد منم گفتم مبارکه به خوش ...

حکایت این برادر شوهر و جاری منه بخدا😀😀😀 ماها اخ و تف هستیم ولی اونا رو بخدا میلیسه. بچه هاش رو میگیره میخوره بس ک بوسشون میکنه و قربون صدقه شون میره ولی جاریم وضعش خوب نیست خداشاهده بچه اش رو یه نگاه نمیکنه. اونا میان ایران میره ۲۰ روز میمونه لواسون خونشون بعد میگه زن داداشم خسته هستش نیاین بمونین اذیت شه😕

مشاوره پوست و مو

چند شب پیش رفتیم بنزین بزنیم پمپ بنزین رو بسته بودن همسرم از کارکناش پرسید نمیشه بیام بزنم مرده گفت نه 

یه شاستی بلند پیچید تو پمپ بنزین رفت تو پول راد به یارو خیلی شیک رفت بنزینشو زد،حالا اون بنزینو واسه چی میخواس که پنجشنبه شب بره عشقو حال ولی همسره من صبحش میخواست بره سرکارو مسافرکشی 

عجب دنیایی بخدا