ممنونم عزیزم ♥ راستش آدم اگه به خودش باشه با کم هم میتونه بسازه چون مهم کنارهم خوش بودنه اما امااا ...
کاملا درکت میکنم همین امروز دلمو شکستن و اشکمو دراوردن ، البته داشتن و نداشتن یه بحثی ، اینکه بخاطر پیشرفت اندکت سنگ بندازن جلو پات از حسادت یه چیز دیگه هست
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ممنونم عزیزم ♥ راستش آدم اگه به خودش باشه با کم هم میتونه بسازه چون مهم کنارهم خوش بودنه اما امااا ...
موافقم. امشب به خواهرم زنگ زدم که یارانه ام رو میخوام از بابا اینا جدا کنم میگه ۹۰ تومن چیه دیگه اخه که بری جداش هم بکنی؟؟ اگر احتیاج خیلی زیاد داری جداش کن. روم نشد بگم خیلی چیزارو بهش. اون شبم دختر جاریم با شوهرش اومدن خونمون دستمال کاغذی تموم کرده بودم دستمال توالت رو میز اوردم براش گفت ای وای زن عمو اینا چیه؟ حمید جان از تو کیفم دستمال کاغذی بهم بده. حالا قیافه ی من😐😐😐
اوفففف از بی پولی نگید ک سر خودمو میکوبم به دیوار ....خواهرشوهرم یه شهر دیگه اس و دخترش همزمان با دختر من بدنیا اومد اما ما دست و بالمون خالی بود نشد کادو بدیم بهش حتی بابتش از خواهرشوهرم عذر خواهی کردم و گفتم تو اولین فرصت از خجالتش درمیاییم ...حالا چند هفته دیگه مادرشوهرم و پدرشوهرم و خواهرشوهر بزرگم با دخترش میخوان برن خونه اون خواهرشوهرم منم خیلی دلم میخواست با شوهرم بریم باهاشون خیلی وقته هیچ جا نرفتم یکساله تو خونه دیگه پوسیدم اما مادرشوهرم دلش نخواس ماهم باهاشون باشیم چون پول نداشتیم ک کادوی نوه اشو بدیم میگفت جلوی دامادم زشته این در حالیه ک من تصمیم داشتم از مامانم قرض بگیرم و کادوشو ببرم اما سر این حرکتش دلم شکست و گفتم نمیاییم ....😧😧😧😧😧
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
همسرم خیلی سعی کرد که جلوی خودش رو گرفت. دلم شکست اون شب. شوهر خودش اداره مالیاته همه میدونیم ک رشوه و اینا میگیره سه سال عروسی کردن خونه و ماشین و یه ویلا تو بهترین جای خارج شهرمون دارن و کسی به روشون نمیاره. به شوهرم گفت که عمو خسیس شدی قبلا شام دعوت میکردی الان با یه نارنگی گولمون زدیا😑😑😑