2777
2789
ممنونم عزیزم ♥ راستش آدم اگه به خودش باشه با کم هم میتونه بسازه چون مهم کنارهم خوش بودنه اما امااا ...

کاملا درکت میکنم همین امروز دلمو شکستن و اشکمو دراوردن ، البته داشتن و نداشتن یه بحثی ، اینکه بخاطر پیشرفت اندکت سنگ بندازن جلو پات از حسادت یه چیز دیگه هست 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم ♥ راستش آدم اگه به خودش باشه با کم هم میتونه بسازه چون مهم کنارهم خوش بودنه اما امااا ...

موافقم. امشب به خواهرم زنگ زدم که یارانه ام رو میخوام از بابا اینا جدا کنم میگه ۹۰ تومن چیه دیگه اخه که بری جداش هم بکنی؟؟ اگر احتیاج خیلی زیاد داری جداش کن. روم نشد بگم خیلی چیزارو بهش. اون شبم دختر جاریم با شوهرش اومدن خونمون دستمال کاغذی تموم کرده بودم دستمال توالت رو میز اوردم براش گفت ای وای زن عمو اینا چیه؟ حمید جان از تو کیفم دستمال کاغذی بهم بده. حالا قیافه ی من😐😐😐

مشاوره پوست و مو
کاملا درکت میکنم همین امروز دلمو شکستن و اشکمو دراوردن ، البته داشتن و نداشتن یه بحثی ، اینکه بخاطر ...

توکلت به خدا باشه عزیزم

مطمئن باش یه روزی به همه ی آرزوهات میرسی ..خیلی زود انشالله

✅محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
امیدوارم عزیزم نرخشو کم بزنه شاگرد پیدا میشه تو دیوار اگهی کنید

دیوار و شیپور زدم.چندنفری هم تماس گرفتن قرار گذاشتن واسه تعیین سطح..قراره نزدیک مدارس هم آگهی بزنیم.توکل به خدا.

ممنون عزیزدلم.انشاالله مشکل همه مون حل بشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

اوفففف از بی پولی نگید ک سر خودمو میکوبم به دیوار ....خواهرشوهرم یه شهر دیگه اس و دخترش همزمان با دختر من بدنیا اومد اما ما دست و بالمون خالی بود نشد کادو بدیم بهش حتی بابتش از خواهرشوهرم عذر خواهی کردم و گفتم تو اولین فرصت از خجالتش درمیاییم ...حالا چند هفته دیگه مادرشوهرم و پدرشوهرم و خواهرشوهر بزرگم با دخترش میخوان برن خونه اون خواهرشوهرم منم خیلی دلم میخواست با شوهرم بریم باهاشون خیلی وقته هیچ جا نرفتم یکساله تو خونه دیگه پوسیدم اما مادرشوهرم دلش نخواس ماهم باهاشون باشیم چون پول نداشتیم ک کادوی نوه اشو بدیم میگفت جلوی دامادم زشته این در حالیه ک من تصمیم داشتم از مامانم قرض بگیرم و کادوشو ببرم اما سر این حرکتش دلم شکست و گفتم نمیاییم ....😧😧😧😧😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه بی ادب

همسرم خیلی سعی کرد که جلوی خودش رو گرفت. دلم شکست اون شب. شوهر خودش اداره مالیاته همه میدونیم ک رشوه و اینا میگیره سه سال عروسی کردن خونه و ماشین و یه ویلا تو بهترین جای خارج شهرمون دارن و کسی به روشون نمیاره. به شوهرم گفت که عمو خسیس شدی قبلا شام دعوت میکردی الان با یه نارنگی گولمون زدیا😑😑😑

مشاوره پوست و مو
موافقم. امشب به خواهرم زنگ زدم که یارانه ام رو میخوام از بابا اینا جدا کنم میگه ۹۰ تومن چیه دیگه اخه ...

عزیززززم...

آره واقعا آدم خیلی از مسائلشو به نزدیکترینهاشم نمیتونه بگه ..منم به مامانمم نمیگم خیلی وقتا که دلش نگیره

والا این 90 تومن واسه ما که خیلی جاها به درد خورده

✅محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
یوقتم نمیکنن خودشون ازجیب بدنااا

اوه اونا جیب مارو نزنن از جیب نمیخوایم بدن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
همسرم خیلی سعی کرد که جلوی خودش رو گرفت. دلم شکست اون شب. شوهر خودش اداره مالیاته همه میدونیم ک رشوه ...

چه پرو میگفتین برو خداتو شکر کن با نارنگی گول زدیم که کیلویی ۷تومنه نه با هویج