2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 51 پست
نظرش کی پس؟؟؟؟

چی بگم عزیزم،هروقت خودش صلاح بدونه،منم خیلی روزا همش میگفتم خدایا اصلا خانواده منو میبینی یا جزو بنده هات نیستیم،بلخره باید صبور بود،مامانم خدابیامرز میگف پاداش صبر خیلی شیرینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی زمانی ی دختر۱۸ ساله بودم که پدرم فوت شد تو روستا زندگی میکردیم شرایط خیلی سختی داشتیم بعد پدرم کوچ کردیم تهران من که عاشق درس و مشق بودم مجبور شدم کار کنم که خرج خونه و خودمو در بیارم با تمام سختیاش الان که نگاه میکنم میبینم چقدر ارزو ها داشتم و برآورده شدن فقط با صبر و گذشت زمان الان هم ی زن موفقم تو زندگی فقط ی ارزو دیگه دارم که اونم مادر شدنمه که میدونم خدا بهم نظر میکنه فقط من صبر میکنم و گله ای نمیکنم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

دخترا برای رفع گرفتاری منم دعا کنید .خواهش میکنم.

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
تو چرا دلت گرفته/

من الان استراحت آی وی افم ۳ روز دیگه باید ازمایش بدم ببینم نی می دارم یا نه خیلی نگرانم که نباشه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من ی زمانی ی دختر۱۸ ساله بودم که پدرم فوت شد تو روستا زندگی میکردیم شرایط خیلی سختی داشتیم بعد پدرم ...

خدا هر روز خوشبخت ترت کنه من واسه خودم هیچی نمیخوام ظرامش خانوادم رو میخوام😞

من الان استراحت آی وی افم ۳ روز دیگه باید ازمایش بدم ببینم نی می دارم یا نه خیلی نگرانم که نباشه

انشالله که هست وسال دیگه این موقع بغلت و از بزرگ شدن بچت تایپیک میزنی

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
خدا هر روز خوشبخت ترت کنه من واسه خودم هیچی نمیخوام ظرامش خانوادم رو میخوام😞

انشاالله اونم میده خدا به همه خانواده ها آرامش بده عزیزم آرامش خانوادت تویی 

دعات کردم با دل شکسته

قربونت برم. خیلی داغونم. اهل نماز و اینا نیستم. اما همش دارم از ته دلم خدا رو فریاد میزنم. خدا گره از کاره همه گرفتارا باز کنه.

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏