هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا میرفت یا کلاً برنامه غذاییم بههم میریخت 😅
امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری میتونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.
خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمیگیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.
سر کار نمیری ؟ تحصیلاتت چیه ؟ من با لیسانس کامپیوتر نشستم خونه به بچه داری
ن کار کجا بود خواهر..گرچه سرکارم میرفتم همش خرج خونه میشد..شوهرم ازوناس ک من شاغل میشدم کل درامدش میشد خرج خانواده ش ...کلا برا زندگی خودش اینده ای در نظر نمیگیره..منم خونه داری میکنم.
من دیر مخم بکار افتاد ..همه طلاهامو فروختم ...ی قرونم پول داشتم زود تا ناراحت و بی پول بود بهش میدادم...ولی تازگی فهمیدم فقط باید پسانداز کنم و بهش نشون ندم ...
پیش خواهرش اینا گفتم راضی نیستم کسی 1000تومن حق منو بچمو بخوره.. صدرصدم خودش خبر داره..بیشرف تر ازین ...
من حالا قبل ازدواجمون مادرخواهرش هر چی درمیاورده ازش میکشیدن جهاز و سیسمونی خواهرشو بخش زیادیشو شوهرم داده مامانشو برده مکه هر خرجی داشتن میومدن سراغ این با اینکه دو تا پسر دیگم داشتن اما شوهرمن همیشه حامیشون بوده ما که ازدواج کردیم شوهرم یه قرون پول نداشت یک سال عقد بودیم تا پول جمع کرد سرویس بخره برام یا با وام و قرض از مامانم خرج عروسیمونو داد چون دیگه بانک مادر و خواهرش نبود بعد ازدواج خیلی با من بد شدن چشم ندارن ببیننم 🤗
حق داری والا مگه شوهرش نداره خرجش کنه ؟ برو هی طلا بخر واسه خودت تهش چیزی نمونه بدل و بخشش کنه یا وا ...
قسطم داریم ..عوض اینکه اول قسطا و بدبختیاشو بده خرج خونه شو جدا کنه بعد از بقیه ش ببخشه .اول میبخشه بعد میاد سراغ بدبختیای خودش ..ینی ما کمم بیاریم مهم نیس
چرا شوهر داره....بود و نبودش ی جوزه...گناه من چیه نمیدونم..جای صدقه بچه هام حسابش میکنم ..ب درک