2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم شاغلم و پول من و همسرم نداره. همیشه خریدامونو انجام میدیم و پس اندازهامونم باهمه. البته شغلش ...

اونجور مردی ک پولشو برا زندگیش جم کنه بله...ن زیر زیرکی بفرسته برا خواهرش ک گردن دامادشونو کلفتر کنه ..تو خرج پوشک بچم موندم..منم دلم براش نمیسوزه..200تومن بهم داد مجبور شدم بریزمش جای ی سری بدهیا...

اونجور مردی ک پولشو برا زندگیش جم کنه بله...ن زیر زیرکی بفرسته برا خواهرش ک گردن دامادشونو کلفتر کنه ...

ای بابا

تقصیر شوهرته و همچنین خواهر بی وجدانش که از برادر متاهلش پول میگیره

یعنی چی😒😒

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
انقدر میگه انقدر برام بریز انقدر بهم بده ی ش ارژ برام بفرس کفریم میکنه...بعدم میفهمم برا خواهرش پول ...

😳برا خواهرش ب چ جراتی

توهم خرج خودت کن بزا پول کم بیاد دیگه نتونه واسه خواهرجانش پول بفرسه

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

منم اولا نمیداد فقط وقتایی که پول میخواستم میداد بعد کمکم گفتم یارانه مونو باید بدی من حالام گفتم باید ماهی سیصد غیر یارانه بهم بدی ولی اونقدر هزینه ها زیاده که بااینکه یه سریشم با خودش میرم خرید ولی هیچی برام پس انداز نمیمونه درحدیه که فقط اگه تنهایی رفتم خرید بی پول نشم 😥

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
😳برا خواهرش ب چ جراتی توهم خرج خودت کن بزا پول کم بیاد دیگه نتونه واسه خواهرجانش پول بفرسه

باید ی جنگ جهانی بشه باز اخرم کار خودشو میکنه

از اولم طرفدار اونا بود

اون عمروعاصم خجالت نمیکشه شب زیر شوهرشه پولشو از ما میخاد

باید ی جنگ جهانی بشه باز اخرم کار خودشو میکنه از اولم طرفدار اونا بود اون عمروعاصم خجالت نمیکشه شب ...

دقیقا عشق و حالش واسه شوهرشه خرجش گردن شما 

خودت یجور بهش برسون ک میدونی ازشوهرت پول میگیره و یجوری بهش بفهمون ک راضی نیستی و از این ب بعد قرار نیس پولی نصیبش بشه

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

همسرم حقوقش ک دریافت میکنه پول خودش رو برنیداره.بقیش میده ب من برای پس انداز وخرج خونه اصلا هم نمیپرسه چی شد چی خریدی ولی من یک دفتریادداشت دارم حتی اب معدنی و صدقه رو هم توش یادداشت میکنم.

۵۰۰هم هرماه جیبی خودم برمیدارم