2777
2789
توی یه کارت میریزه همسرم شغلش یه جورایی ازاد محسوب میشه حقوق نمیگیره هفته ای درامد داره و هر وقت پول ...

هفته ای 1تومن خوب خیلی خوبه

اگه ازت بعدا نگیرتش ب هزار بامبول مث شوهر من

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس استقلالم دوس ندارم گرفته بشه با اینکه عمده درامدمون از طریق همسرم هست بیشتر و 90 درصدش ولی بازم بدم میاد کارت باید بریا خودم باشه و بدم میاد حساب کتاب اینکه چقدر تو کارتم پوله رو بدونه

کل حقوقش دست منه   بهتر بود بپرسی چقد ب شوهراتون ماهانه میدین😂😂😂

انقدر میگه انقدر برام بریز انقدر بهم بده ی ش ارژ برام بفرس کفریم میکنه...بعدم میفهمم برا خواهرش پول فرستاده.15سال بابا ننه ش بودن حالا نوبت اون شده

حس استقلالم دوس ندارم گرفته بشه با اینکه عمده درامدمون از طریق همسرم هست بیشتر و 90 درصدش ولی بازم ب ...

تازگی شروع کردم هر چی از خودم خرج کردم براش ب اسم قرض از کسی میدم بهش و ازش پس میگیرم...پول الکی خرج نمیکنم دارم پس انداز میکنم ..چون شوهرم اصلا بلد نیست ..برا خانواده ش فقط دل میسوزونه

من خودم شاغلم و پول من و همسرم نداره. همیشه خریدامونو انجام میدیم و پس اندازهامونم باهمه. البته شغلش ازاده و در روز همیشه حداقل بین ۱۰ تومن تا ۱۰۰تومن بهم میده ولی من همین پولو هم پس انداز میکنم برای جفتمون😍 زندگی مشترک یعنی همین😍

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
خب برا من میریزه حقوقشو میگه من ی کم برا خودم برداشتم..منم برا خرج خونه و قبص و قسط و ...باید بدم بی ...

دقیقا همینطوره تهش چیزیم بهم نمیمونه

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏