2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بخای مدام بری خرید اره کمه من ک فهمیدم خودم باید ب فکر خودم باشم ...هر چی گیرم بیاد جم میکنم ول ...

سر کار نمیری ؟ تحصیلاتت چیه ؟ من با لیسانس کامپیوتر نشستم خونه به بچه داری

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
دقیقا عشق و حالش واسه شوهرشه خرجش گردن شما  خودت یجور بهش برسون ک میدونی ازشوهرت پول میگیره و ...

پیش خواهرش اینا گفتم راضی نیستم کسی 1000تومن حق منو بچمو بخوره.. صدرصدم خودش خبر داره..بیشرف تر ازین حرفاس

سر کار نمیری ؟ تحصیلاتت چیه ؟ من با لیسانس کامپیوتر نشستم خونه به بچه داری

ن کار کجا بود خواهر..گرچه سرکارم میرفتم همش خرج خونه میشد..شوهرم ازوناس ک من شاغل میشدم کل درامدش میشد خرج خانواده ش ...کلا برا زندگی خودش اینده ای در نظر نمیگیره..منم خونه داری میکنم.

پیش خواهرش اینا گفتم راضی نیستم کسی 1000تومن حق منو بچمو بخوره.. صدرصدم خودش خبر داره..بیشرف تر ازین ...

من حالا قبل ازدواجمون مادرخواهرش هر چی درمیاورده ازش میکشیدن جهاز و سیسمونی خواهرشو بخش زیادیشو شوهرم داده مامانشو برده مکه هر خرجی داشتن میومدن سراغ این با اینکه دو تا پسر دیگم داشتن اما شوهرمن همیشه حامیشون بوده ما که ازدواج کردیم شوهرم یه قرون پول نداشت یک سال عقد بودیم تا پول جمع کرد سرویس بخره برام یا با وام و قرض از مامانم خرج عروسیمونو داد چون دیگه بانک مادر و خواهرش نبود بعد ازدواج خیلی با من بد شدن چشم ندارن ببیننم 🤗

من حالا قبل ازدواجمون مادرخواهرش هر چی درمیاورده ازش میکشیدن جهاز و سیسمونی خواهرشو بخش زیادیشو شوهر ...

اخه عزیزم من شوهرم خودش طرف اوناس

تا برا پدر مادرش میکرد چیزی نگفتم

الان برا خواهرش میکنه زورم میاد 

بازم حرف بزنم میشه بدبختی تو خونه م

نمیخاد بفهمه ک وظیفه نداره

میگه اون مادر منو ده سال پرستاری کرده

خب 10سال اونموقع خرجشو دادی 

الان ببعد جرا باید بدی

من دیر مخم بکار افتاد ..همه طلاهامو فروختم ...ی قرونم پول داشتم زود تا ناراحت و بی پول بود بهش میداد ...

من که نمیتونم ازش قایم کنم چون پولو میریزه تو کارت یارانمون که به حساب خودشه هر چی بردارم میفهمه

من که نمیتونم ازش قایم کنم چون پولو میریزه تو کارت یارانمون که به حساب خودشه هر چی بردارم میفهمه

من کارت یارانه رو ازش گرفتم دیگه 

کارت ب کارت میکنم واسه خودم 

ی مقدارشو برا خودم برمیدارم

ازش ی کم میوه ای چیزی میخرم میگم تموم شد

چون کم ک میاره خودم بهش قرض میدم ولی نمیگم مال خودمه.خیلی وقتام واقعا چیزی نمیمونه ک من پول خودمو بردارم 

اخه عزیزم من شوهرم خودش طرف اوناس تا برا پدر مادرش میکرد چیزی نگفتم الان برا خواهرش میکنه زورم میا ...

حق داری والا مگه شوهرش نداره خرجش کنه ؟ برو هی طلا بخر واسه خودت تهش چیزی نمونه بدل و بخشش کنه یا وام بگیر قسط بدین

حق داری والا مگه شوهرش نداره خرجش کنه ؟ برو هی طلا بخر واسه خودت تهش چیزی نمونه بدل و بخشش کنه یا وا ...

قسطم داریم ..عوض اینکه اول قسطا و بدبختیاشو بده خرج خونه شو جدا کنه بعد از بقیه ش ببخشه .اول میبخشه بعد میاد سراغ بدبختیای خودش ..ینی ما کمم بیاریم مهم نیس

چرا شوهر داره....بود و نبودش ی جوزه...گناه من چیه نمیدونم..جای صدقه بچه هام حسابش میکنم ..ب درک

پیش خواهرش اینا گفتم راضی نیستم کسی 1000تومن حق منو بچمو بخوره.. صدرصدم خودش خبر داره..بیشرف تر ازین ...

حالا ک داره پول میده توهم صدقه سرخودتو بچت کنه بزا از گلوش پایین نره لااقل دل منم اینجوری خنک میشه😂

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏