2777
2789

قشنگه ولی زور چوبه نزن به جاش گل پر بزن😋

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خالیش کن تو یه ظرف زردچوبه بزنو قشنگ همش بزن و دوباره بریزش سرجاش .مثه شوره خیلی سفیده

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
خالیش کن تو یه ظرف زردچوبه بزنو قشنگ همش بزن و دوباره بریزش سرجاش .مثه شوره خیلی سفیده

بار اول بود درست کردم ترسیدم زیاد بزنم گفتم بوی ادویه بگیره بخاطر همین سفید شد

چی‌بگم والا😑
اهان باش الان میشه زد

اره بریز یه کاسه بزرگ خوب مخلوطش کن  بعد بریز تو شیشه درشو محکم ببند هوا نره توش 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
کمرنگ نیست🤔

كلم بنفش بريز توش خيلي خوشگل وخوشرنگ ميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

منم پريروز درست كردم، خواستي بگو عكسشو بزارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بار اول بود درست کردم ترسیدم زیاد بزنم گفتم بوی ادویه بگیره بخاطر همین سفید شد

عب نداره قاطیش کن چیزی نمیشه یکم نمکم بزنیا.

ب سلامتی و دل خوش بخورید😍😍😍😍😋😋😋😋

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍