من باراولم نیس دو س باری درست کردم زردچوبه اییم خوب شد طعمشم اینقدخوب بود بقیه میگفتم درست کن بفروش ولی این اونقدرا عالی نشدفک کنم بخاطرسرکشه ک کم بود وفلفل سبزنداشتم
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من تمام موادمو خورد كردم و شستم، يه شب تا صبح گذاشتم كامل آبشون رفت و خشك شد،، بعد سركه رو ريختم تو قابلمه، بادمجونامو ريختم توش و گذاشتم سركه جوش اومد، خاموش كردم، زمان دادم تا سرد شد، بادمجونارو قاطي مواد ديگه كردم، بهشون زردچوبه و نمك و فلفل سياه و گلپر و سياه دونه زدم، بعد ريختم تو ظرف و درشو محكم بستم،،، رنگشم بخاطر كلم بنفشه كه اينجور شده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
واااای دلم خاس😁😁😁😁چ خوش رنگه بااب گوجه درس کردی؟؟؟؟
نه، كلم بنفش ريختم،،،، پارسالم همين مدلي درست كردم،ترشيم بخاطر اينكه بادمجونو پخته بودم، آبش لعاب دار شده بود، خيلي عالي شد
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.