2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره منم بار اول کم کم یاد میگیریم خخخخ

من باراولم نیس دو س باری درست کردم زردچوبه اییم خوب شد طعمشم اینقدخوب بود بقیه میگفتم درست کن بفروش ولی این اونقدرا عالی نشدفک کنم بخاطرسرکشه ک کم بود وفلفل سبزنداشتم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
عالیه چه خوشرنگه.شمام دستورشو بگوبیزحمت

من تمام موادمو خورد كردم و شستم، يه شب تا صبح گذاشتم كامل آبشون رفت و خشك شد،، بعد سركه رو ريختم تو قابلمه، بادمجونامو ريختم توش و گذاشتم سركه جوش اومد، خاموش كردم، زمان دادم تا سرد شد، بادمجونارو قاطي مواد ديگه كردم، بهشون زردچوبه و نمك و فلفل سياه و گلپر و سياه دونه زدم، بعد ريختم تو ظرف و درشو محكم بستم،،، رنگشم بخاطر كلم بنفشه كه اينجور شده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چ کدبانو خخخ

متشکررم دوس داشتم سفیدتربشه گویابراسبزیه ک توش ریختم یکم کدرش کرده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من تمام موادمو خورد كردم و شستم، يه شب تا صبح گذاشتم كامل آبشون رفت و خشك شد،، بعد سركه رو ريختم تو ...

سرکه سفید استفاده کردید؟

منم همه مواد رو به جز بادمجون خام میریزم

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
من تمام موادمو خورد كردم و شستم، يه شب تا صبح گذاشتم كامل آبشون رفت و خشك شد،، بعد سركه رو ريختم تو ...

مرسی عالییی👌👌👌

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
واااای دلم خاس😁😁😁😁چ خوش رنگه بااب گوجه درس کردی؟؟؟؟

نه، كلم بنفش ريختم،،،، پارسالم همين مدلي درست كردم،ترشيم بخاطر اينكه بادمجونو پخته بودم، آبش لعاب دار شده بود، خيلي عالي شد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی عالییی👌👌👌

ممنونم