2777
2789
سرکه سفید استفاده کردید؟ منم همه مواد رو به جز بادمجون خام میریزم

نه سركه قرمز،از بيرون گرفتم. مارك وردا

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام موادمو خورد كردم و شستم، يه شب تا صبح گذاشتم كامل آبشون رفت و خشك شد،، بعد سركه رو ريختم تو ...

بادمجونا رو باهمون سرکه ای که پختی قاطی مواد دیگه کردی یاسرکه جداگانه ریختی توظرف؟

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
دستورش میدی لطفا

بادمجونو خوب شستم و ریز کردم با اب خالی یکم پختم در حدی که نرم بشه 

بعد گذاشتم ابکش ابش بره و یکمم با دست فشار دادم تا ابش بره 

بعد ریختم توی ظرف بزرگ و بهش سیر حلقه شده نمک و فلفل و زردچوبه و سیاهدونه و گلپر و سبزی معطر (  نعناع و جعفری ) اضافه کردم اخر سرم سرکه ریختم و خوب مخلوط که شد ریختم توی دبه و درشو محکم کردم دو روزه اماده مصرفه 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
بادمجونا رو باهمون سرکه ای که پختی قاطی مواد دیگه کردی یاسرکه جداگانه ریختی توظرف؟

با همون سركه اي كه باهاش پختم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
پاشو دست بکار شو وقت زیادی نمیبره کم درست کن پاشو 

استارتر خدا خیرت بده..من وبردی به حال وهوای ترشی درست کردن..فرداحتما وسایلشوبخرم درست کنم

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

البته سركه اش كم بود، بازم بهش اضافه كردم

پاشو دست بکار شو وقت زیادی نمیبره کم درست کن پاشو 

مامانم میدرسته بهم میده تازشم دحترم نمیذاره همه رو بهم میریزه بلد هم نیستم😁😁😁😁

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
مامانم میدرسته بهم میده تازشم دحترم نمیذاره همه رو بهم میریزه بلد هم نیستم😁😁😁😁

دستور و اينجا گذاشتن، كاري نداره، آخر شب درست كن كه دخترت خوابه،،، نميدوني چه لذتي داره كه

دستور و اينجا گذاشتن، كاري نداره، آخر شب درست كن كه دخترت خوابه،،، نميدوني چه لذتي داره كه

عزیزم بیشتر به خاطر اینکه با مادر شوهرم یه جا زندگی میکنیم دیگه ذوق هیچ چیزو ندارم

عزیزم بیشتر به خاطر اینکه با مادر شوهرم یه جا زندگی میکنیم دیگه ذوق هیچ چیزو ندارم

الهي، ان شالله زودتر ازشون جدا شي، منم تو يه ساختمونم با مادرشوهرم اينا،،، اما خوب چاره چيه، بايد زندگي كرد

الهي، ان شالله زودتر ازشون جدا شي، منم تو يه ساختمونم با مادرشوهرم اينا،،، اما خوب چاره چيه، بايد زن ...

جدا شدم دعوامون تو تاپیک قبلیم هست ولی شوهرم انقدر اسرار کرد که بازم رفتم خونشون به خدا نمیدونی چی میکشم یه کارایی میکنه با دخترم تا میبینه فورا میگه بیا پیش من بشین من باهاش بازی میکنم فورا صداش میکنه و توجه اش رو جلب میکنه دیگه خسته شدم به خدا