2777
2789
دستورشو بگو

من اول همه موادشو جدا جدا نیمه پز کردم و گزاشتم ابشون کامل کشیده شد بعد همه توی ظرف ریختم و نمک و ادویه ترشی و زردچوبه زدم بعد روش سرکه ریختم خیلیا گل پر و سیاه دونه میریزن ولی من ندوس نریختم. تو شهر ما همه اینجوری ترشی درست میکنن ولی تو نت دیدم همه مواد و تو سرکه جشوندم ولی اونجوری بلد نیستم

چی‌بگم والا😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من خودم دوس داشتم سفیددرست کنم ولی انگار چرکوشده🤣🤣🤣یکمم شوره البت شوردوسدارم ولی سرکش  کمه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من اول همه موادشو جدا جدا نیمه پز کردم و گزاشتم ابشون کامل کشیده شد بعد همه توی ظرف ریختم و نمک و اد ...

ممنون عزیزم

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

فكر كنم بايد بازم بهش سركه اضافه كنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.