2777
2789

اره مرد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه کلیپ دیدم از قسمت های بعدی یه تیکه کوتاه که کمال رو برق میگیره و میمیره ایول هم تو اون صحنه بود بالا سرش بود.اون چی پس

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کلیپ دیدم از قسمت های بعدی به تیکه کوتاه که کمال رو برق میگیره و میمیره ایول هم تو اون صحنه بود ب ...

حتما زنده میشه😊😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

عه مرد یه هفته ندیدما،منم شنیدم با یه پسره ازدواج میکنه،سرکان هم باجمره عروسی میکنه سوگل میمیره ک قبلش بچه دارمیشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

نه نمرده پلیسا گفتن که به همه بگن ایلول مرده تا کمال هم فکر کنه ایلول مرده  و بتونن راحت تر دستگیرش کنن

ایلول زنده میمونه و با یه پسر به اسم علی ازدواج میکنه

سوگل بعداینکه بچشو به دنیا اورد میمیره

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

نه نمرده

خودشو قایم کرده

ولی همه فکرمیکنن مرده

پلیسا میحوان از دست کمال در امان باشه

همو پلیس هم که باهاش ازدواج میکنه هواشو داره

یه روز هم دخترا نمیدونم میرن کجا بیمارستانه تیمارستانه

بعد سرشون پایینه

ساغر هواسش نیست میزنه به ایلول بعد وقتی میبینن ایلکل زندست خیلییییییی شوکه میشن و....

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
نمرده.نقشه پلیسه که کمال فک کنه مرده بیخیالش بشه.ایلول با یه پلیس ازدواج میکنه.جمره هم با سرکار .سرک ...

واقعا؟؟؟ سرکانت میمیره؟؟؟ پس‌ سوگلم میمیره؟ کمال چطوری میگیرنظ؟

لطفا ی صلوات برای سلامتی نی نیم مهمونم کنید  

ایلول نمرد.ولی پلیسا نقشه کشیدن جایی ک دکتره رو صدازدن.نقشه کشیدن بگن مرده تا فعلا کمال بیخیال ایلول بشه ک بعدا همه میفهمن زندس.

هروقت بهت فک میکنم انگار با مَته مغزموسوراخ میکنن...