2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته عزیزم و بچه ات هم دخمله 😊🤗😘😘😘

از کجامیفهمین دختره؟ چون هاله انداخته؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
از کجا میفهمین دخمله؟؟؟من از کجا بفهمم چیه؟؟

مبارکه گلممم .چون نزدیکی قبل از تخمک گزاری فرزند دختر میشه  . اگه  روز تخمک گزاری نزدیکی میکردین پسر میشد . بازم فقط دست خداست اینا همش فرضیه س . واسه منم دعا کنید 🙇‍♀️

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
از کجا میفهمین دخمله؟؟؟من از کجا بفهمم چیه؟؟

بستگی به زمان نزدیکی داره مثلا برا من ۲۱ شهریور تخمک گذاریم بود دقیقا از رو سونو هم همون روز رو تشخیص دادن احتمال اینکه نی نی هام یکیشون پسر باشه فوقالعاده بالاست و حتی دوتاشون .ولی یکیشون ۹۰ درصد به بالا پسر اون یکی ۵۰ به ۵۰ هستش 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
مبارکه گلممم .چون نزدیکی قبل از تخمک گزاری فرزند دختر میشه  . اگه  روز تخمک گزاری نزدیکی م ...

ان شالللله توهم نی نی دار بشی دعا کن بی بی دوممم مثبت شه خیالم  راحت شه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
بستگی به زمان نزدیکی داره مثلا برا من ۲۱ شهریور تخمک گذاریم بود دقیقا از رو سونو هم همون روز رو تشخی ...

من دوروز بع  از اتمام پریودیم رابطه داشتم و چون پریودام نامنظمه نمیدونم تخمک گذاریم کی هس بازم ممنون نمیدونستم

نه .چون دقیقا روز تخمک گذاری قبل یا بعدش نزدیکی نداشته البته تخمک گذاری سخت مشخص میشه ولی برا پریوده ...

اهان خب من از قبل تخمگ گذاریم نزدیکی داشتم.اما نمیدونم قبلیش شده یابعدیش😐😐😐😐بیبیم هاله اندخته دوبار

الانم مننظرم جواب ازمایشم بیاد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

راسی من باااشتهام چ کنم خیلی میخورم تند تند گشنم میشه و چشام باد کرده الان همسایمون اومد میگه چشات چقد باد کرده گریه کردی

مبارکه منم دعا کنید این ماه بی بی چکم مثبت شه بعد سه سال انتظار 

انشالله ب حق پنج تن آل عبا . ب زودی دامنت سبز شه و ی  نی نی خوشگل سال دیگه بغلت باشه . الهی امین . همچنین منتظرای نی نی سایت عزیز 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹