خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
مبارکه گلممم .چون نزدیکی قبل از تخمک گزاری فرزند دختر میشه . اگه روز تخمک گزاری نزدیکی میکردین پسر میشد . بازم فقط دست خداست اینا همش فرضیه س . واسه منم دعا کنید 🙇♀️
🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
بستگی به زمان نزدیکی داره مثلا برا من ۲۱ شهریور تخمک گذاریم بود دقیقا از رو سونو هم همون روز رو تشخیص دادن احتمال اینکه نی نی هام یکیشون پسر باشه فوقالعاده بالاست و حتی دوتاشون .ولی یکیشون ۹۰ درصد به بالا پسر اون یکی ۵۰ به ۵۰ هستش
نه .چون دقیقا روز تخمک گذاری قبل یا بعدش نزدیکی نداشته البته تخمک گذاری سخت مشخص میشه ولی برا پریوده ...
اهان خب من از قبل تخمگ گذاریم نزدیکی داشتم.اما نمیدونم قبلیش شده یابعدیش😐😐😐😐بیبیم هاله اندخته دوبار
الانم مننظرم جواب ازمایشم بیاد
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....