2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست
ان شالللله توهم نی نی دار بشی دعا کن بی بی دوممم مثبت شه خیالم  راحت شه

فدات عزیزم . انشالله ب حق دل زینب  حاجت دلت رواشه و باردار باشی و ماروهم خوشحال کنی 😍

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
انشالله ب حق پنج تن آل عبا . ب زودی دامنت سبز شه و ی  نی نی خوشگل سال دیگه بغلت باشه . الهی امی ...

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه منتظرها بچه سالم بده ..ولی من واقعا خیلی ناامیدم دعاهام مستجاب نمیشه همش میگم گناهم چیه خدایا 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه منتظرها بچه سالم بده ..ولی من واقعا خیلی ناامیدم دعاهام مستجاب نمیشه ...

توکلت بخدا باشه . مطمئن باش بزودی جواب میگیری . انشالله ب حق جد  آقام .  اقا امام حسین .بزودی خبر بارداریتو بشنوم .الهی آمین 

توکلت بخدا باشه . مطمئن باش بزودی جواب میگیری . انشالله ب حق جد  آقام .  اقا امام حس ...

ممنونم عزیزم منم همه امیدم به امام حسین ..منتظرم معجزش رو بهم نشون بده ... شما هم نی نی میخوای گلم ؟

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
ممنونم عزیزم منم همه امیدم به امام حسین ..منتظرم معجزش رو بهم نشون بده ... شما هم نی نی میخوای گلم ؟

آره عزیزم . چهارماهه اقدامم 

ان شالله ک مثبته ..منک امروز پری شدم    شما کیت گذاشتید برای پیداکردن روز تخمک گذاری؟ دو ...

نه کیت نزاشتم عزیزم..حدس زدم...و اتفاقا اون روز جلوگیری کردم

2790
2778
2791
2779
2792