minaaz مدیر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 45 پست سلام بچه ها این بی بی چکمه سه روز مونده تا پریودم و بخاطر سرگیجه هایی که داشتم مشکوک شدم و بی بی گذاشتم.آیا مثبته یا آیا منفیه؟این ماه روز تخمک گذاریم جلوگیری کردیم و آخرین باری که جلوگیری نکردیم دو روز قبل از تخمک گذاریم بود.بخاطر همین فکر نمیکنم مثبت باشه... 1397/07/28 | 11:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hessemobham عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 843 ان شالللله توهم نی نی دار بشی دعا کن بی بی دوممم مثبت شه خیالم راحت شه فدات عزیزم . انشالله ب حق دل زینب حاجت دلت رواشه و باردار باشی و ماروهم خوشحال کنی 😍 🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
deiiar عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 3882 انشالله ب حق پنج تن آل عبا . ب زودی دامنت سبز شه و ی نی نی خوشگل سال دیگه بغلت باشه . الهی امی ... ممنون عزیزم انشالله خدا به همه منتظرها بچه سالم بده ..ولی من واقعا خیلی ناامیدم دعاهام مستجاب نمیشه همش میگم گناهم چیه خدایا دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
hessemobham عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 843 ممنون عزیزم انشالله خدا به همه منتظرها بچه سالم بده ..ولی من واقعا خیلی ناامیدم دعاهام مستجاب نمیشه ... توکلت بخدا باشه . مطمئن باش بزودی جواب میگیری . انشالله ب حق جد آقام . اقا امام حسین .بزودی خبر بارداریتو بشنوم .الهی آمین 🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
deiiar عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 3882 توکلت بخدا باشه . مطمئن باش بزودی جواب میگیری . انشالله ب حق جد آقام . اقا امام حس ... ممنونم عزیزم منم همه امیدم به امام حسین ..منتظرم معجزش رو بهم نشون بده ... شما هم نی نی میخوای گلم ؟ دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
شیرزنninisite عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3798 اهان خب من از قبل تخمگ گذاریم نزدیکی داشتم.اما نمیدونم قبلیش شده یابعدیش😐😐😐😐بیبیم هاله اندخته دو ... به سلامتی عزیزم هر چی هست سالم باشه 😘😘😘 ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
hessemobham عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 843 ممنونم عزیزم منم همه امیدم به امام حسین ..منتظرم معجزش رو بهم نشون بده ... شما هم نی نی میخوای گلم ؟ آره عزیزم . چهارماهه اقدامم 🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مثبته عزیزم مبارکه ممنونم ولی خیلی کمرنگه شک دارم
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مثبته عزیزم خوش بحالت من گذاشتممنفیه انشالا به زودی عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری عزیزم
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مثبته براطمینان برو ازمایش اره حتما اما سه روز تا پریودم مونده.فردا برم یا بزارم سه روز دیگه؟
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مثبت عزیزم.اسپرم تا ۳ روز زنده است.از کجا میفهمی تخمک بیرون اومده یا نه چون منظم پریودم.حدس زدم روزشو...ولی انگار قبلشم باید جلوگیری میکردم...
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 او سرگیجه هم داری ک دیگه شک نکن.مبارکه منم علائم اولیم سرگیجه بود دو سه روزه سرگیجه دارم هیچ علامت دیگه ای ندارم
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مبارکه ولی اگه روز موعدت باز بی بی بذار و برو آزمایش مممون عزیزم...حتما همین کارو میکنم
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 مبارکه عزیزم مثبته و به احتمال ۹۰ درصد نی نیت دختره 😍😍😍😍 انشالا..ممنونم عزیزم
minaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 86 ان شالله ک مثبته ..منک امروز پری شدم شما کیت گذاشتید برای پیداکردن روز تخمک گذاری؟ دو ... نه کیت نزاشتم عزیزم..حدس زدم...و اتفاقا اون روز جلوگیری کردم