2777
2789
شما استاد امیر شریفی رو میشناسین؟

من دکترطیبه مجیدی رومیشناسم امیرشریفیم میشناسم

ولی دکترمجیدی توکانالش باتصویر تمرین میزاره مثلا دوره ی بیست وهشت روزه اینا

خیلی کاربردی اراز شریفی هست ولی هردوشون ازحرفاشون ادم انرژی میگیره

من ارزوهامو نقاشی میکنم و بهشون میرسم تاحالا۵ بار نقاشی کردم و به همشون رسیدم  اولین ارزوم توی ...

پسرمم کوچکه ها نمیدونه این قانون رو اماارزوهاشو همش نقاشی میکشه ویجورصحبت میکنه انگار داره اینارو

من بهش میگم تویک انسان بزرگ خواهی شد

چون تلاشم داره ازین ببوهای تنبل نیست

البته اول واخر خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر دقیقه به اون چیزی که میخوام فکر میکنم و باور دارم که میشه .باید بگی میشه نه اینکه فکر کنی ولی ...

یعنی چی برای اشیا و اتفاقاست نه آدمها؟ بلاخره 90 اون چیزایی که میخوایم یه جوری یه آدم دیگه هم توش دخیله.

عزیزم قانون جزب سه مرحله داره ١ اول ارزو یاخواستتو ازخداکاملا واضح میخوایی (مثلا خانه دوبلکس ٣خوابه ...

ی چیزی من صدملیون پول نوشتم بیاد برام باورتون نمیشه اومد ولی مال خودم نبود یه هزارتومنیشم .مربوط به کارهمسرم اونم مال خودش نبودوی هزاریشم نمیتونس براخودش ورداره دقیق نمدونم صدتومن  یا نود واینا.ولی خب همین حدود.چون مال خودم نبود نپرسیدم چقد رقم دقیق

کاش جزییاتشم نوشته بودم که مال خودم بود وبراخودم خرج میشد

ب همسرگفتم چرادعاهامن اینجور مستجاب میشه

برا منم پیش اومده ولی متاسفانه از لحاظ منفی یعنی هر چیز بدی که نمیخام بیفته و همش تو فکرشم دقیقا همو ...

خب یکبارم ب منفی فک کنی ارتعاشاش میان سمتت حتی ادمای منفی نگر روباید ازخودت دورکنی یااگرمنفی بافن تومسمت مثبت سوق بدی حرفاشونو

فقط مثبت نگری وشکر گزاری