2777
2789

من البته دانشگاه مورد نظرم رییس دانشکدم میگفت فکرش میکردی که قبول شی اینجا؟😂گفتم اره خیلی . اخه رتبم لب مرز بود و احتمالش پایین بودن اونجا قبول شم کل تابستونو فکر کردم که میشه و شد روزی که دیدم قبول شدم کلی جیغ زدم الانم خیلییییی راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین؟ یه جعبه داری ارزوهاتو میذاری توش بهش میرسی؟

راستش فعلا از کوچیکا شرو کردم.اره واقعا ب خیلیاش رسیدم.

تازه ی چیزیم متوجه شدم وقتی ارزومو مینویسم خود ب خود کشش پیدا میکنم ک ب براورده شدن ارزوم کمک کنم.انگاری ی نیرویی منو هل میده جلو.

من هر دقیقه به اون چیزی که میخوام فکر میکنم و باور دارم که میشه .باید بگی میشه نه اینکه فکر کنی ولی هی بگی کاش بشه.من که یقین دارم اون چیزایی که میخوام حقیقی میشن .البته نباید بگی فلان ادم مال من بشه قانون جذب بيشتر واسه اشيا و اتفاقاست

میشه یکم راجع بهش توضیح بدین؟

وقتی یه آرزو یا یا خواسته ای داری کافیه خودت رو تو اون موقعیت تصور کنی.مثلا اگه آرزوی داشتن یه ماشین خاص رو داری تصور کن پشت فرمون اون ماشین نشستی و داری باهاش رانندگی میکنی.سعی کن در اون لحظه از ته دل خوشحال باشی و فکر کنی واقعا بهش رسیدی.این کار رو چندین بار تکرار کن.ممکنه بعد یه مدت نا امید بشی و در نهایت بهش میرسی

میشه راجع بهش بیشترتوضیح بدین تابتونیم استفاده کنیم

عزیزم قانون جزب سه مرحله داره

١ اول ارزو یاخواستتو ازخداکاملا واضح میخوایی (مثلا خانه دوبلکس ٣خوابه حیاط دار واقع درکرج)جزئیات ارزوتو باید مشخص کنی

٢ بایدایمان داشته باشی ک خدا بهت میده انگاری خدابهت گفته ک من فلان مقدارپولو بهت میدم .خب اونوقت مطمئنی ک دریافت میکنی پس باید هرچیزیو که ازخدامیخوایی باورکنی ک حتمن میرسی بهش(این توقانون جزب خیلی مهمه)

٣ رهاسازی ینی تو ازخدادرخواستتو کردی وایمان هم داری ک بهش میرسی دراین مرحله طوری وانمود میکنیم ک انگاری ب خواستمون رسیدین توتجسم کن ک فلان مقدارپول تو حسابت ازجای غیب اومده . چقدشاد وخوشحال میشی حالا اینجاباید شاد وخوشحال باشی ک خدابهت ارزو یاخواستتو داده

بطور خلاصه وار توضیح دادم امیدوارم ک بدردتون بخوره موفق باشین😊

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ممنون💐

من ارزوهامو نقاشی میکنم و بهشون میرسم تاحالا۵ بار نقاشی کردم و به همشون رسیدم 

اولین ارزوم توی سن ۱۸ بود ک برم دانشگاه 

دومیش توی سن۲۵ بود ک ازدواج کنم و تشکیل زندگی بدم سومیش ماشین دارشدن

چهارمی و پنجمی هم کاملا خصوصیه