2777
2789
عنوان

دیشب دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 49 پست
اخه یه حرف نباید انقدر طول بکشه بابا من شبو روز تنهام اینم میومد حرف نمیزد بخدا تو خونه دیوونه شدم&n ...

ببخشید این دلیل نمیشه اونقدر کشش بدین که اقاتون از فرط عصبانیت بخواد به خودش و یا شما اسیب برسونه  یه بار باس شما کوتاه بیاایییید  یه بار ایشون بگذره بره چهار روز عمر کوتاه رو شاد باشید بخندید به کوچکترین چیز گیر ندید مواظب زبونمون هم باشیم  زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد عزت زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت بفکر خودت و اون بچه نیستی عزیزم واونوقت از اون میخوای حواسش باشه؟عزیزم بنظرم هردوتون بچه این و در مقابل فشار بجای مذاکره و راه حل دنبال فرار از مشکل و جلب توجه هستین اینجوری پیش بره زندگیت جهت خوبی نمیگیره یخرده مطالعه کن راجع روابط زناشویی 

زندگی مگه خاله بازیه  یادت باشه دعوای بعدی بدتر از این میشه پس لطفا شروع کننده دعوا لدی نباش

سعی میکنم آروم باشم متاسفانه من وقتی عصبانی میشم دقیقا مث یه دیوونه زنجیری رفتار میکنم 

...

سلام نه دخترم ...شوهرت فقط بچه شده همین ..... البته شما هم بی تقصیر نبودی ..... حرمت شوهرت رو در هرشرایطی نگه دار ....... که اگه حرمت بشکنه ...دیگه فاتح اون زندگی رو یاید خوند ...حرمت امام زاده رو متولیش داره ...‌‌شما هم هرجا تونستی بهش ارج بده ..که اگه ستون خونتون در مقابل دیگران سست بشه ...خود شما هم بی ارزش می شی ...اینم بگم مردا وقتی دستشون جایی بند نیست بچه می شن و برای خودنمایی هر کاری رو میکنن ....بعدم پشیمون می شن که رفتارای همسر شما دلیل اونه ...الانم شما یکی دو روز هیچ عکس العملی نشون نده و عادی رفتار کن ...بعد بشین با هاش منطقی  صحبت کن ...بشرطی که خودت هم منطقی بر خورد کنی ..منبعد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

عزيزم به نظرم رفتار شما خيلي بد بود 

اولا به عنوان يه خانوم بايد با حيا تر رفتار كني چون أصلا درست نيست يه بانو انقدر بي ادب باشه هرچقدر شما بي ادب تر باشي هم روتون به هم بيشتر باز ميشه هم براي همسرت بي ارزش تَر ميشي

دوما هرمشكلي كه داري بايد احترام شوهرتو نگهداري تو جمع چون وقتي همسرت بي ارزش باشه شخصيت شما هم ميره زير سوال  

سوما تحمل كسي كه همش سرش تو گوشي باشه اصلا اسون نيست هرچيزي حدي داره شما ازدواج كردي و يه سري وظيفه داري كه بايد انجام بدي بايد مسئوليت پذير باشي 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

علت رفتارش بنظرمن زیادی عصبی شدنه..درعین حال که دوست نداشت بهت لطمه ای بزنه ولی شدت عصبانیتش بالابودنمیتونست..گریه و بغل کردنشواینانشون دهنده ی همینه.بعدم که آروم شده فهمیده اشتباه کرده..ازشماانتظارنداشته پیش خانوادش اونجوری بهش بگی  مخصوصاکه خونوادش چشم وابرواومدن خیلی بهم ریختتش.. البته ازجای دیگه ام حتما ناراحتی داشته که دوبرابرش کرده

خدامهربونترین است...

توحالت عادی بامحبت بهش بگو.بارداری هورمونات ریخته بهم درکت کنه..واینکه اون حرف زشتو..ج.ن...... آدم به زنش میگه...؟ شمام بهتربودبجای اینکه باهاش دهن به دهن بشی کلا سکوت میکردی جوابشونمیدادی.

خدامهربونترین است...
توحالت عادی بامحبت بهش بگو.بارداری هورمونات ریخته بهم درکت کنه..واینکه اون حرف زشتو..ج.ن...... آدم ب ...

هزار بار بهش

گفتم اصلا هیچ درکی نداره منو با خواهرش مقایسه میکنه میگه چطور اون ببخشید مثل گاو میخوره حالش هم خوبه ولی تو همه جات مشکل داره 

...
هزار بار بهش  گفتم اصلا هیچ درکی نداره منو با خواهرش مقایسه میکنه میگه چطور اون ببخشید مثل گاو ...

زنای دیگه رومثال بزن...بدن با بدن فرق داره.یه چندبارباهاش سونو و درمونگاه برو تازنای بارداردیگه روببینه..وقتی شوهرت نشسته بابقیه حرف بزن بذاربشنوه..شوهرمن نه درموردبارداری درموردهمه چیز فکرمیکردفقط من اینجوریم..بعدکم کم توفیلما نشست و برخاستهامتوجه شدومنم بهش گفتم دیدی فقط من اینجوری نیستم.الان بهترشده.متاسفانه مردافقط زناشونوباخانوادش مقایسه میکنن..تودیدش وسیعترکن

خدامهربونترین است...