2777
2789
عنوان

دیشب دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 49 پست

عزیزم منم بشدن از بد دهنی و حرف بد زدن شوهرم مخصوووصاا جلو جمع ناراحت میشم و بشدتتتتت عصبی...ببین مطمن باش اگه توخونه صدتام بهش حرف بد تر بزنی براش مهم نیست اما تو جمع خیلی سخته...من که اینجوریم حداقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونش کردی خواهر😁

یه کم ملایمتر رفتار کن مثلا اونجایی که گفتی میارمش خونه اصلا خوب نبوده تو جمع نزن هر حرفی دارین حتی اگه کسی نشنوه

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

عزیزم عصبانیش کردی...اون دلش پر بوده میخواسته تلافی کنه بهت گفته خفه شو باید می اومدی بیرون و دیگه حرفی نمیزدییییی تا خودش از حرفش پشیمون شه و بیاد عذر خواهی...بعدم من تو جنع نه تو خلوت هم ب همسرم بگم عقده ای جنازه ام دم دره حرفاییی بعدی ک دوس پسر و اینا ک واقعا نشون میدهدبچه سنی این حرفا چیه ب همسرت میگی...درسته بارداری ولی ارامش خودتو حفظ کن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

چقدر رفتارت بد بوده استارتر

منم باردارم و هورمونام بالا پایین میشه ولی دیگه حرمتا رو که ادم نباید بشکنه و به کس و کار هم توهین کنه. بعدم اینکه همش توی جمع  و توی خلوتتون سرت توی گوشیه هم خودش معضل بزرگیه به نظر من

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم