2777
2789
عنوان

دیشب دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر من بچم مریض بود بعد با یه خانوم ک اونم بچش مریض بود تو بیمارستان شماره دادیم بهم اما خب بعد مرخص شدن اصلا با هم تماس نگرفتیم

حالا یک سال گذشته

دیروز یه شماره ناشناس مزاحمم شد هر دقه منم مسدودش کردم

بعد از سر شب همون شماره خانم ک تو بیمارستان بود بهم زنگ زد منم هر بار ک زنگ زده بود نمیشنیدم شارژم نداشتم زنگش بزنم الان ساعت ۸ صب زنگ زد فوری ج دادم دیدم همون مرد دیروزیه گف میشه با هم اشنا بشیم اصن شاخ دروردم ینی فکرشو نکرده من شماره رو سیو دارم گفتم خوبه ب خانمت بگم اقا خجالت بکش 

گف من زن ندارم

گفتم از محمدامین(پسرش)خجالت بکش 

دیدم فوری قطع کرد 

این خطشم مسدود کردم

وای انقد ناراحتم ک نگو

💛💙💚

خواهر من وقتی شوهرت بهت فحش میده تو اونو برنگردون به خانواده اش فقط بهش بگو خجالت بکش تکرار نکن که براش عادی بشه اصلا چرا باید زن به شوهرش بگه عقده ای؟ یادمون نره هیچکسی بی عیب نیست ولی قرار نیست مدام اونا رو یادآوری کنیم زندگی زناشویی گذشت میخواد که چشمتو رو یه سری چیزا ببندی و بزرگی کنی ، حریم بینتون رو از بین نبر به شخصیت مردت احترام بذار اونو حلو دیگران بزرگ کن ببین اون برات چیکار میکنه.

روزگار اما وفا با ما نداشت.طاقت خوشبختی ما را نداشت ...

بیخیال باو اخرش ک خوب تموم شد چ باحالین شما 😂😂😂

البته حرف شما اول اشتباه بوده حالا نمیخواد معذرت بخوای جبران کن سر فرصتم باهاش درباره مراقبت از زن باردار بگو شاید اطلاعی نداره 😒😁😁

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿