2777
2789
فقط پارسا که نمونه واقعیه یه مرد ایرانیه!!!  مادرشو به همسرش ترجیح داد😐😐😐

آره واقعا این فیلما بد آموزی داره 

آخه مادری که به خاطر پول بیشتر از پدر آدم طلاق بگیره وبچه آواره بشه آنقدر ارزش داره 

یا دختری که به خاطرت تورو خانواده وای میسته و خودشو تمام وکمال در اختیارت میزاره 

یاد یه خاطره از دوران دانشجویی افتادم سالها پیش

که تکرار سریال اوشین رو میداد به جاهای حساسش رسیده بود که ما رفتیم امتحان میان ترم

برگشتنی از دوستمون پرسیدیم اوشین این قسمت چی شد؟

گفت هیچی بابا اوشین ناراحت بود

یعنی تو عمرم خلاصه یه سریالو اینجور برام تعریف نکرده بودن  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر ارغوان در واقع برای بدبخت کردن امیر نقشه کشیده. میخواد فرارهای مالیاتی شرکتشو بندازه رو د ...

ارغوان مال مالک و مرضیه ست

پس امیر مال کیه ؟

یادشون نمیاد بچشون مرده حتما

یه سؤال پس ارغوان و دوست نداره و داره اونم اذیت میکنه تو یه تیزر دیدم دهن و دماغ ارغوان پر خون بود و کبود صورتش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

الان حسودیم شد

دوستم چطور برا من تعریف کرد و شما برای این دوستمون چطور

واقعا ما نسل سوخته بودیم

خیلی خیلی ممنون دوست خوبم الان دارم این فصل رو همیشه نگاه میکنم منتظر خیط شدن فرزانه هستم دوستش ندار ...

خواهش میکنم ابجی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
افسانه كه اسم اصليش فرزانه است عاشق مالك بود مالك تو جريان انقلاب شب عروسيش با فرزانه دستگير ميشه و ...

ممنون عزیزم مرسی که برام وقت گذاشتی و تعریف کردی

موفق باشی دوستم تشکر

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

چرا هیچکس ازین پارسا خوشش نمیاد؟

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
الان حسودیم شد دوستم چطور برا من تعریف کرد و شما برای این دوستمون چطور واقعا ما نسل سوخته بودیم

ناراحت نشو گلم

.

.

.

.

.

من شانس دوست دارم رو پیشونیم نوشته دوستانی خوب و ناب

ناراحت نشو گلم . . . . . من شانس دوست دارم رو پیشونیم نوشته دوستانی خوب و ناب

شوخی بود

خوش باشین انشالله

ارغوان مال مالک و مرضیه ست پس امیر مال کیه ؟ یادشون نمیاد بچشون مرده حتما یه سؤال پس ارغوان و دوس ...

آره. ارغوان بچه مالک و مرضیه است. 

ولی امیر بچه اونا نیست. هنوز معلوم نیست بچه ی کیه. این احتمال وجود داره که بچه ی پانته‌آ بهرام باشه که فک میکردن تو آتیش‌سوزی مرده. شایدم نباشه😅

آره. علاقه‌ای به ارغوان هم‌نداره. چون یکی دوبار گفت این دختره هم از تخم و ترکه‌ی هموناست.