2777
2789
چرا لجه

خانواده فرزانه از هم میپاشه.ب اشتباه مالک و مقصر میدونه.و اابان داره انتقام میگیره.فرزانه عاشق مالک بود.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فرزانه لج شده بچه ها من فصل های اول و دوم ندیدم اصلا میشه کوتاه بگید

فرزانه و مالک نامزد بودن که به دایلی میره زندان و فرزانه با نادر ازدواج میکنه که نادر تو کار مواد بوده مالک از زندان آزاد میشه با دوست فرزانه ازدواج میکنه

مالک که انقلابی بوده بعد از انقلاب هم یه جورایی مامور بوده

نادر لو میره که تو کار مواد.مالک با چند نفر میرن جلو در خونشون که دستگیر کنن نادرهم برای اینکه مواد دست پلیس نیفته خونه رو آتیش میزنه و خودش فرار میکنه. فرزانه میسوزه پسرش هم میمیره.نادر به فرزانه میگه کار مالک بوده اونم کینه به دل گرفته

البته امیر همون پسر فرزانه است که مالک آورده بزرگش کرده ولی فرزانه نمیدونه

امیدوارم متوجه شده باشی😂

اولش فرزانه ومالگ قراربود ازدواج کنن یه مرده به اسم نادر اومد مالک رو لوداد که انقلابیه مالک روتبعید ...

خیلی خیلی ممنون دوست خوبم الان دارم این فصل رو همیشه نگاه میکنم منتظر خیط شدن فرزانه هستم دوستش ندارم

ولی ممنون ک وقت گذاشتی دوست خوبم تشکر دارم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
چرا فرزانه لج شده بچه ها من فصل های اول و دوم ندیدم اصلا میشه کوتاه بگید

مادر ارغوان در واقع برای بدبخت کردن امیر نقشه کشیده. میخواد فرارهای مالیاتی شرکتشو بندازه رو دوش امیر که بگیرن و زندانیش کنن.

حالا چرا میخواد اینکارو بکنه؟

چون وقتی جوون بودن، این خانم با مالک نامزد بوده. مرضیه هم دوست صمیمیش بوده. ولی شب عروسیش با مالک، مالکو بخاطر کارهای انقلابیش دستگیر میکنن و عروسی بهم میخوره. 

این خانم هم میره با یه مرد دیگه ازدواج میکنه. به اسم نادر.

ازون ور هم انقلاب میشه و مالک برمیگرده و با مرضیه ازدواج میکنه.

نادر و فرزانه باهم خوشبخت بودن. تا اینکه مالک و دوستاش میان که نادرو دستگیر کنن.بخاطر قاچاق. توی خونه تیراندازی میشه و خونه آتیش میگیره. فرزانه فقط صورتش میسوزه. ولی خواهر و شوهر خواهرشم که خونه اونا بودن، میسوزن و میمیرن. ظاهرا بچه فرزانه هم که یه پسر ۶ ساله است، میسوزه. 

در نهایت نادر هم کشته میشه.

بخاطر همین فرزانه میخواد از مالک انتقام بگیره.

در زمان قدیم دختر مالک و مرضیه رو که چندماهه بود رو میدزده و اسمسو میزاره ارغوان و خودش بزرگش میکنه.

ولی باز دلش خنک نشده. و تو زمان حال هم واسه پسر مالک و مرضیه هم نقشه کشیده.

اولش فرزانه ومالگ قراربود ازدواج کنن یه مرده به اسم نادر اومد مالک رو لوداد که انقلابیه مالک روتبعید ...

خداییش خوب تعریف کردی😅

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
فرزانه و مالک نامزد بودن که به دایلی میره زندان و فرزانه با نادر ازدواج میکنه که نادر تو کار مواد بو ...

چه جالب مرسی مهربون ممنون از وقت و ارزشی ک واسه این دوستت گذاشتی

سپاس از تو

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فقط پارسا که نمونه واقعیه یه مرد ایرانیه!!!  مادرشو به همسرش ترجیح داد😐😐😐

کاملا موافقم😂😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
چرا لجه

افسانه كه اسم اصليش فرزانه است عاشق مالك بود

مالك تو جريان انقلاب شب عروسيش با فرزانه دستگير ميشه و شروع ناراحتي فرزانه ازش

وقتي زندان بود فرزانه با نادر نامي كه ساواكي و قاچاقچي مواد بود ازدواج ميكنه و يك پسر مياره به نام سهيل

از اون طرف هم مالك با با مرضيه كه دوست بودن با فرزانه ازدواج ميكنه و يه دختر مياره به اسم بهار

خلاصه يه شب كه مامورا ميريزن خونه نادر و فرزانه كه بع خاطر قاچاق مواد بگيرنش مالك ميره پادرميوني كه اتفاقي برا زن و بچه نادر نيوفته و فرزانه فقط اون رو ديد ولي بعداز درگيري خونه اتيش ميگيره همه فك ميكنن فرزانه و شوهرش مردن ولي در اصل خواهر فرزانه به نام افسانه و شوهرش ميميرن

فرزانه صورتش ميسوزه شوهرشم ميگيرن ميره زندان

اونم برا تلافي بچه مالك و ميدزده كه همين ارغوانه