رها3923 مدیر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 عنوان فسنجون | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست طرز تهیه لطفا همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم 1397/07/21 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلللی عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 ابتداگردورا3بارچرخ کن،بهداشت بده یکم بوخامیش ژله اب بریز بپزه توش دوس داری الوبریزوکدوحلوایی،دو ساعت ... کل تایپم مشکل داشت بچه هاتست هوشه کی بلده بخونه من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
shadirostamy عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 3858 کامل توضیح بده به غیر از رب و گردو دیگه چی میخواد مرغ رنگ در رنگو به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 ابتداگردورا3بارچرخ کن،بهداشت بده یکم بوخامیش ژله اب بریز بپزه توش دوس داری الوبریزوکدوحلوایی،دو ساعت ... پس کل مواد گردو رب انار گوشت یا مرغ همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 کل تایپم مشکل داشت بچه هاتست هوشه کی بلده بخونه اون برافرازش منو کشت همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
مادر_اقاکیان عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 2172 بستگی به ذائقه داره با هردو میشه ولی اصلش مرغه گوشت هم چرخ کرده قل قلی گردو رو تفت میدن بعدش آب اضافه میکنن؟؟
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 منم تاحالا درست نکردم احتمالا جمعه درست کنم. فک نکنم خیلی سخت باشه گردو اسیاب شده رو احتمالا یکپ تفت ... ادویه به جز نمک دیگه چی داره همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 برای من عالیه چون شمالیم میشه شما هم نحوه پختش رو با مقدار مواد توضیح بدی؟؟ همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
عسلللی عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 گردو سه بار چرخ شه 200گرم خوبه،یکم تفت بده اب بریز بپزه توش الو بخارا بریز باکدوحلوایی،پنج تاالو یه تیکه کوچیک کدوخوبه کدونداری اشکال نداره نریز برالعابش گفتم،گوشت قلقلی میشه مرغم میشه بعد دوساعت بریز بارب اناروشکرویه قاشق ابلیمو،بچش ترشوشیرینیش ذائقه اییه من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
2maman_mehrad عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 6819 گردو رو تفت میدن بعدش آب اضافه میکنن؟؟ نه گردو با آب و رب و 1عدد پیاز خام رنده شده میزاریم رو گاز بمونه تا کاملا جا بیافته هر وقت هم آبش میپره چند تکه یخ میندازیم وقتی جا افتاد مرغ و میریزیم
عسلللی عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 ادویه به جز نمک دیگه چی داره زرچوبه، من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
2maman_mehrad عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 6819 میشه شما هم نحوه پختش رو با مقدار مواد توضیح بدی؟؟ مقدار و نمیتونم خودم با توجه به تعداد میدونم درست میکنم بگم ممکنه اشتباه بشه دستورش و الان توضیح دادم ما ترش می خوریم البته ملس یا شیرین دوست نداریم
عسلللی عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 پیاز داغم داره؟؟!! اره برالعابش خوبه اولش داشته باشه من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 گردو سه بار چرخ شه 200گرم خوبه،یکم تفت بده اب بریز بپزه توش الو بخارا بریز باکدوحلوایی،پنج تاالو یه ... بعد از دو ساعت که مرغ رو اضافه کردم چقد دیگه بمونه تا پخت کامل بشه؟مرغ رو جداگانه میپزم یا فقط سرخ میکنم پختش تو خورشت هس؟اب چقدر بریزم خوبه؟ چقدر از اب بمونه یا کلا ابشو بکشه؟ببخشید سوالم زیاد شد همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
رها3923 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8213 مقدار و نمیتونم خودم با توجه به تعداد میدونم درست میکنم بگم ممکنه اشتباه بشه دستورش و الان توضیح داد ... ممنون عزیزم همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم