من تازه ازدواج کردم چشمام قهوه ای روشنه و ابرو های کشیده سیاه و موهای سیاه پر کلاغی دارم، میخوام یه تنوعی ایجاد کنم نمیدونم چیکار کنم؟ موهامو چ رنگی کنم اصن چجوری رنگ کنم هایلایت بزارم یا کلا رنگ کنم یا ...(موهام بلند تا بالای کمرمه و موجعد هست)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گندمیه رنگ پوستم.من بلونده خیلییی روشن کرده بودم یعنی پایه ی دوازده بود و رنگ صدفی گذاشته بودم فوق العاده شد اون موقع موهام کوتاه کوتاه بود الان خیلی بلند شده ولی دیگه پایش 10 و رنگ موهام طلاییه روشنه خوشرنگیه
بدون دکلره رنگ خیلی خوبی رو موهات در نمیاد قهوه ای کنیم به قرمزی میزنه مگر اینکه پیش رنگ کار خیلی حر ...
پایه مشکی بودن موهام همین الان ب قرمزی میزنه ، ینی از قرمزی زیاد موهام مشکیه، ینی رنگ کنم قرمز میشه؟ زن داداشم اما بدون دکلره رنگ روشن میزاره خوب درمیاد براش چند بار خودم براش رنگ گذاشتم....
پایه مشکی بودن موهام همین الان ب قرمزی میزنه ، ینی از قرمزی زیاد موهام مشکیه، ینی رنگ کنم قرمز میشه؟ ...
عزیزم سلیقه ایه ولی من چون تو ارایشگاه کار میکردم بعد از شستشو خیلی بد رنگ میشد بدون دکلره.بعد به نظر من روی موی مشکی هایلایت نکن چون زیاد جالب نمیشه چند تا از دوستای من روی موی مشکی هایلایت کردن اولش اوکی بود ولی بعدش واقعا بد شد همشون پر کلاغی گذاشتن
عاخه مادر شوهرم گیر داده ب همون پرزای صورتم... خوار شوهرامم منو ترکوندن بس گفتن رنگ بزار شیک میشی فیلان میشی بیسار میشی ... موندم وسطشون (حالا شوهرم اصلن تو این فاز نیست اما حرف ک پیش میاد نمیگه رنگ نزار میگه باید بزاری ببینم چجوری میشی !!!!)