2777
2789
عنوان

رنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست
اره سفیدم اما میدونم رنگای خیلی روشن بهم نمیاد علاقه ای هم ب رنگای روشن ندارم ، نمیخوام هم دکلره کنم ...

بدون دکلره رنگ خیلی خوبی رو موهات در نمیاد قهوه ای کنیم به قرمزی میزنه مگر اینکه پیش رنگ کار خیلی حرفه ای بری که برات یه رنگ ترکیبی عالی بزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا کی میخوای اصلاح نکنی از کجا معلوم جوش بزنی قبل رنگت اول اصلاح کن لطفا😤

نمیدونم چیکار کنم ک جوش نزنم اگه راهکار پیدا کنم حتما میزنم دیوانه نیستم ک خخخخ

پوستت چ رنگیه

گندمیه رنگ پوستم.من بلونده خیلییی روشن کرده بودم یعنی پایه ی دوازده بود و رنگ صدفی گذاشته بودم فوق العاده شد اون موقع موهام کوتاه کوتاه بود الان خیلی بلند شده ولی دیگه پایش 10 و رنگ موهام طلاییه روشنه خوشرنگیه 

بدون دکلره رنگ خیلی خوبی رو موهات در نمیاد قهوه ای کنیم به قرمزی میزنه مگر اینکه پیش رنگ کار خیلی حر ...

پایه مشکی بودن موهام همین الان ب قرمزی میزنه ، ینی از قرمزی زیاد موهام مشکیه، ینی رنگ کنم قرمز میشه؟ زن داداشم اما بدون دکلره رنگ روشن میزاره خوب درمیاد براش چند بار خودم براش رنگ گذاشتم.... 

پایه مشکی بودن موهام همین الان ب قرمزی میزنه ، ینی از قرمزی زیاد موهام مشکیه، ینی رنگ کنم قرمز میشه؟ ...

عزیزم سلیقه ایه ولی من چون تو ارایشگاه کار میکردم بعد از شستشو خیلی بد رنگ میشد بدون دکلره.بعد به نظر من روی موی مشکی هایلایت نکن چون زیاد جالب نمیشه چند تا از دوستای من روی موی مشکی هایلایت کردن اولش اوکی بود ولی بعدش واقعا بد شد همشون پر کلاغی گذاشتن

چرا همون کارم نمیکردی؟ دلیلت چیه؟

طبیعی قشنگتره هم شیک تره 

بعدم رنگ خیلی ضرر داره جنس مو رو بد میکنه 

اون پرز های صورتتم اگه دیده نمیشه دست نزن 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

عاخه مادر شوهرم گیر داده ب همون پرزای صورتم... خوار شوهرامم منو ترکوندن بس گفتن رنگ بزار شیک میشی فیلان میشی بیسار میشی ... موندم وسطشون (حالا شوهرم اصلن تو این فاز نیست اما حرف ک پیش میاد نمیگه رنگ نزار میگه باید بزاری ببینم چجوری میشی !!!!)

دوست خودم رو موی کوتا گذاشت خیلی خووووب شد اما بلند نمیدونم چ شکلی میشه اصن 

دوست من موهاش خیلی بلند و با رنگ مشکی 

روی همون پایه مشکی هایلایت خیلی روشن درآورد شیک شد فقط هایلایتات زرد نباشن دودی روشن یا کنفی شیکه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧