2777
2789
عنوان

رنگ

185 بازدید | 27 پست

من تازه ازدواج کردم چشمام قهوه ای روشنه و ابرو های کشیده سیاه و موهای سیاه پر کلاغی دارم، میخوام یه تنوعی ایجاد کنم نمیدونم چیکار کنم؟ موهامو چ رنگی کنم اصن چجوری رنگ کنم هایلایت بزارم یا کلا رنگ کنم یا ...(موهام بلند تا بالای کمرمه و موجعد هست)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نوزده سالمه و هنوز عروسی نگرفتم و تا سال آینده هم نمیگیریم خیلی یکنواخت شده صورتم انگار هنو مجردم چون موهای پرز صورتمم نمیزنم ب خاطر انکه جوش نزنم عین دخترام... پوستمم سفیده... لطفا راهنمایییی کنید ممنون میشمممم 😍😍😍😍

اصل کاریو نگفتی پوستت چه طوره سفیدی؟ اگه سفیدی که همه رنگا بهت میاد

اره سفیدم اما میدونم رنگای خیلی روشن بهم نمیاد علاقه ای هم ب رنگای روشن ندارم ، نمیخوام هم دکلره کنم 

از قهوه ای تیره ریشه موهات تا بلوند نوک موهات

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ببین خودت چه جوری دوست داری من 20سالمه الان دو ساله موهام بلونده و خیلی راضیم چون واقعا چهرمو عوض کرده باید ببینی چه رنگی بهت میاد من هیچ وقت دیگه حاضر نیستم موهامو مشکی کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز