2777
2789
عنوان

رنگ

185 بازدید | 27 پست

من تازه ازدواج کردم چشمام قهوه ای روشنه و ابرو های کشیده سیاه و موهای سیاه پر کلاغی دارم، میخوام یه تنوعی ایجاد کنم نمیدونم چیکار کنم؟ موهامو چ رنگی کنم اصن چجوری رنگ کنم هایلایت بزارم یا کلا رنگ کنم یا ...(موهام بلند تا بالای کمرمه و موجعد هست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزده سالمه و هنوز عروسی نگرفتم و تا سال آینده هم نمیگیریم خیلی یکنواخت شده صورتم انگار هنو مجردم چون موهای پرز صورتمم نمیزنم ب خاطر انکه جوش نزنم عین دخترام... پوستمم سفیده... لطفا راهنمایییی کنید ممنون میشمممم 😍😍😍😍

اصل کاریو نگفتی پوستت چه طوره سفیدی؟ اگه سفیدی که همه رنگا بهت میاد

اره سفیدم اما میدونم رنگای خیلی روشن بهم نمیاد علاقه ای هم ب رنگای روشن ندارم ، نمیخوام هم دکلره کنم 

از قهوه ای تیره ریشه موهات تا بلوند نوک موهات

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ببین خودت چه جوری دوست داری من 20سالمه الان دو ساله موهام بلونده و خیلی راضیم چون واقعا چهرمو عوض کرده باید ببینی چه رنگی بهت میاد من هیچ وقت دیگه حاضر نیستم موهامو مشکی کنم