2777
2789
عنوان

کنکور هنر

552 بازدید | 9 پست

سلام من رشتم هنر نیست کارشناسی ارشد آب دارم.راهنمایی می خوام کسی هست تازه کنکور هنر داده و قبول شده باشه؟می شه راهنمایی کنه چه منابعی خونده و لطفا بگه کتابهایی که باید بخونیم مال کدوم نویسنده باشن که نتیجه بهتری بگیریم.من منابع مورد نظر و ضرایبشون رو می دونم فقط چون رشتم این نیست سردرگم شدم که کتابهای کدوم نویسنده یا موسسه موثر ترن.ممنون می شم کمک کنید

میخای هنر چه رسته ای بخونی؟ البته جواب سوالتو‌ندارم اما باخودم سوال پیش اومد چه رشته ای میخای بخونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقاشی یا گرافیک عزیزم 

اخه خودم چن سال قبل مرمت بناهای تاریخی خوندم ولی هیچ علاقه ای نداشتمو ندارم ب هنر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من رشته اب رو خیلی دوست دارم ارشدم رو دانشگاه تربیت معلم تهران گرفتم.پنج شش سالی هم کار مرتبط کردم.الان یه پسر دارم.دوست دارم درسم رو ادامه بدم اما خوب دکتری تو رشته تحصیلی من خیلی زمان بر و مشکل هست با وجود بچه کوچیک.از طرفی خیلی کسل و بی حال شدم دارم رو به افسردگی می رم.خیلی خیلی هنر رو دوست دارم مخصوصا نقاشی .پشیمونم چرا زودتر نرفتم سراغش.می دونم این رشته هم سختی داره اما بهش علاقه دارم می خوام شروع کنم و دنبالش برم.اما نمی دونم از کجا 

دوباره تاپیک بزن منم مشتاقم بدونم

تاثیر بیشتری داره دوباره تاپیک بزنم؟نمی دونم چرا کسی جواب نمی ده.کاش یکی که قبول شده بگه چه کتابایی خونده تا ما هم شروع کنیم 

تاثیر بیشتری داره دوباره تاپیک بزنم؟نمی دونم چرا کسی جواب نمی ده.کاش یکی که قبول شده بگه چه کتابایی ...

اخه بد موقعیه اکثرا یا میرن بخوابن اون تایم . یاخوابن! طرفای۷عصر اونورا...چرا ازاد نمیخونه موسسه های بیرون رو ؟

اخه بد موقعیه اکثرا یا میرن بخوابن اون تایم . یاخوابن! طرفای۷عصر اونورا...چرا ازاد نمیخونه موسسه های ...

باشه عصر دوباره تاپیک می زنم.واقعیتش اینجا بودن کسایی که از این کلاسا راضی نبودن و اخر نتونستم یه موسسه خوب پیدا کنم .منم می خوام دنبالش کنم وقت بزارمش براش گفتم چرا کنکور ندم.چون من یه سال معماری هم قبول شدم با اینکه رشتم تجربی بود .الان دلم می خواد ادامه تحصیل بدم اما مقطع دکتری رشته خودم برام سخت چون بچه دارم باید برم دنبال مقاله و مدرک و .....تازه معلوم نیست همه اینا باشه مصاحبه قبولم کنن همسرم روندشو طی کرکنممی دونم خیلی سختی داره خدا رو شکر اون تونست دکتری نفت دانشگاه تهران قبول بشه اما خوب اون کارش یه طوری مقاله های خوبی داشت و مدرک زبان.من با پسر کوچیکم برام امکانش نیست.حالا گفتم هنر رو هم دانشگاهی اگه بشه ادامه بدم.البته اگر موسسه ازاد خوبی پیدا بشه که واقعا ارزش وقت و هزینه رو داشته باشه هم خوبه