neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 عنوان تخمک اهدایی 188 بازدید | 13 پست میخوام تخمک اهدایی بگیرم نامه دکترم دارم از کدوم بیمارستان بگیرم خوبهه 1405/04/20 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 تورو خدا راهنماییم کنید تو شهر غریبم کسیم نباید بفهمه نمیدونم کجا برم
سوتهدلان250 عضویت: 1404/09/27 تعداد پست: 5465 نمیدونم ولی فک نکنم فرقی بکنهببخشید یسوال کسی ک یائسه باشه هم با تخمک اهدایی میتونه بچه دار بشه ؟ ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 نمیدونم ولی فک نکنم فرقی بکنهببخشید یسوال کسی ک یائسه باشه هم با تخمک اهدایی میتونه بچه دار بشه ؟ اره چون تخمک از فرد دیگریه
دلیییار عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 73 سلام جانم هر سوالی داری بپرسمن اهدایی گرفتم خودم انتخاب کردم و متاسفانه منفی شد چون تنبلی داشت جنین ها ضعیف شد.الان از مرکز میخوام بگیرم ولی متاسفانه استرس دارم بخاطر شباهت یا اختلاف خیلی زیاد.خب تو ایران خیلی جاها چهره خاص دارن واقعا چالش بزرگیه😔
mary787 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 1864 سلام جانم هر سوالی داری بپرسمن اهدایی گرفتم خودم انتخاب کردم و متاسفانه منفی شد چون تنبلی داشت جنین ... چرا یکی رو خودت پیدا نمیکنی؟اگهی بده برای دریافت تخمک ، خودت داوطلب هاتو ببین.تو که میخوای هزینه کنی ، ده تومن بیست تومن هم بیشتر بخاطر هوش و چهره بچه ات هزینه میکنی
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 سلام جانم هر سوالی داری بپرسمن اهدایی گرفتم خودم انتخاب کردم و متاسفانه منفی شد چون تنبلی داشت جنین ... خودت تنبلی داشتی یا اهداکننده ات؟از کدوم مرکز گرفتی؟الان کجا میخوای بری؟
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 سلام جانم هر سوالی داری بپرسمن اهدایی گرفتم خودم انتخاب کردم و متاسفانه منفی شد چون تنبلی داشت جنین ... خوب جنین اهدایی بگیر من ابن سینا قیمت کردم کلا80میلیونه
دلیییار عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 73 من ۱۳۰ میلیون تومن به واسطه دادم پس قطعا بحث پولش نیست.۹۰ تومن واسه مرحله ای وی اف گرفتن که جنین تشکیل شد.۴۰ تومنم واسه هر انتقال.فکر کنم یه سه یا چها میلیون واسه نگه داشتن جنین دادم.حالا سونو ها و داروها هیچی
دلیییار عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 73 باید از اخرین اهدا ۲ سال گذشته باشه یه بچه داشته باشم زیر ۳۰ سال واقعا چطور میشه اعتماد کرد
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 باید از اخرین اهدا ۲ سال گذشته باشه یه بچه داشته باشم زیر ۳۰ سال واقعا چطور میشه اعتماد کرد بنظرت کدوم مرکز برم دیگه نمیدونم خصوصی برم یا رویان یا ابن سینا یا بهاران نگار
دلیییار عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 73 من دارم میرم دکتر منصورالقصی ولی اگه عجله نداری مام و خیلی از دوستام رفتن مثبت شدن ولی چون واسه اهدایی باید تو نوبت باشیم من نمیتونم
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 من دارم میرم دکتر منصورالقصی ولی اگه عجله نداری مام و خیلی از دوستام رفتن مثبت شدن ولی چون واسه اهدا ... خیلی گرونه سعی دارم برم دولتی
neginfasegh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 333 من دارم میرم دکتر منصورالقصی ولی اگه عجله نداری مام و خیلی از دوستام رفتن مثبت شدن ولی چون واسه اهدا ... توکجا رفتی منفی شد