2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست این آدم

903 بازدید | 106 پست

خانوما چندروز پیش شوهرم رفت شمال با دوستاش که البته نصفش کاری بود و نصفش عشق و حال 😐😤 بعد من یکم بددلم و شوهرم گفت عزیزم هر جا رفتیم من با واتساپ تماس تصویری میدم که در جریان باشی ببینی کی به کیه. بماند که برام مشکوکه چرا از جاده چالوس رفتن ساری و ساعت ۱۲ ظهر راه افتادن و ۱۰ شب رسیدن ( خودش گفت از چالوس رفتیم جاده هراز ! ). شبش عصبی شدم گفتم چرا انقدر ول چرخیدین؟ ( به خدا اما قصدم توهین نبود ) که یهو قاطی کرد و کلا هر چییییییی زنگ زدم جواب نداد و گوشیشو خاموش کرد. با چه حالی خوابیدم و صبح پاشدم زنگ زدم، انقدر بهم توهین کرد و بارم کرد که نگم براتون. و منم داد و بیداد کردم 🙈😔 کلا بلاکم کرد دو ساعت . منم تو هول و ولا بودم. بعد دو ساعت شروع کرد زنگ زدن که من دیگه اصلا جواب ندادم. زنگ زدم به دوست صمیمیم که از مهدخت خبر داری؟ دوستمم گفت چرا روش گوشی خاموش کردی؟ شوهرمم گفته هی چکم میکنه، هی زنگ میزنه آبرومو برده، همش داریم دعوا میکنیم من خاموش کردم که آروم بشیم. خلاصه تکست داد که دوست دارم و ببخشید. منم از دیروز اومدم خونه بابام و جوابشو ندادم. باز الان استرسی شدم. نکنه نیاد دنبالم؟ فردا برمیگرده آخه. جواب تکستشو بدم؟ میخوام زنگ بزنم کلی دعوا کنم و جیغ بزنم تا آروم شم اما دوستم میگه بدتر بدهکار میشی. دارم از حرص میترکم، نمیتونم این حس رو که دعوای صوری راه انداخت تا من ویدئو کال نزنم و نبینم چه خبره، از سرم بیرون کنم. توروخدا آرومم کنید 

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا هی زنگ میزنی مردی که بخواد خطا کنه تو صندوق بزاری کارشو میکنه اینقدر حساس نشو 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

برو خونتون...همینکه از مسافرت اومد با دوسات برو بیرون

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

عزیزم رفتارت کلا اشتباه بود...

اول اینکه مردا از اینکه یکی چکشون کنه خیلی بدشون میاد , اونم جلوی جمع ...

اگه ب شوهرت اعتماد نداری از یه راه دیگه میتونی ب نتیجه برسی ن از تماس تصویری و این چیزا

منم بودم خاموش میکردم ...

از حرفات معلومه خیلی گیری و رو اعصابی , 

این جور مواقع باید اروم باشی و بیخیال , هرچی بیشتر گیر بدی نتیجش بدتره و خدامیدونه اخرش چی میشه... 

یکم کتاب بخون تا بفهمی رفتارت چقدر اشتباه ست ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...