2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست این آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گذاشتی بره،تو هم میرفتم یه سوییت می گرفتی می موندی تا کار اش و بکنه،من شوهرم گفت میخوام یک شبه برم مشهد و بیام،گفتم بهش مگه بی صاحابی،برگردی خونه آتیش جهنمه،گفت نه عزیزم شوخی گفتم ببینم چی میگی

چه بلدن بپیچونن و یه جوری داستان و به نفع خودشون پیش ببرن به نظر من بهونه کرده بود که به تفریحش برسه اصلا تکست نده چون اینجوری یعنی قبول کردی تو مقصر بودی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

چقدر بددل چقدر حساس 

بذار یکی دو روزم وقتش مال خودش باشه چقدر گیر میدی 

من شوهرم سر کار میره از سر عاااادت و احوال پرسی ک بهش هر روز ز میزنم میگم کجایی آقااا بهش برخورده بود امروز رید ب هیکلم بازم شوهرت آقاست کمتر گیر بده بهش با این کارات از چشمش میافتی ها

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

حق داری همچین حسی داشته باشی احتمالا هم درسته حست ولی اینجوری برخورد نکن چون این کارت جواب کار ان نیست برو سرزندگیت رودرو حلش کن 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چه بلدن بپیچونن و یه جوری داستان و به نفع خودشون پیش ببرن به نظر من بهونه کرده بود که به تفریحش برسه ...

منم دردم اینه که دیگه آزادانه و خوش و خرم به تفریحش رسید، منم که قهر بودم کلا و زنگ نمیزدم

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
2790
2778
2791
2779
2792