2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست این آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 106 پست

یعنی چی من  چند وقته می شنوم  بلاک می کنند شوهرانشان

واقعا برام عجیبه

یعنی انقدر دیگه 

بچه بازیه  مگه 

اصلا چرا تنها بره مسافرت که شما شک کنید

والا به پیر به پیغمبر این زندگی کردن نیست 

اصلا زن و شوهری این چه مدل زندگی کردنه

من امضا ندارم

خوب حق داشته چون جلوی دوستاش هی‌زنگ‌زدی و دعوا کردین...یا نباید بذاری بره یا اگه رفت دیگه این کارارو‌نباید بکنی...مردا از اینکه جلوی‌دوستاشون بخوان جواب‌پس بدن‌و‌زنشون‌گیر بده‌بهشون بدشون میاد...یعنی مردا تو‌این‌چیزا همدیگرو‌مسخره میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا محللللش نذار،بیخود بلاکت کرده،طلا که پا که چه منتش به خاکه،جای این همه درگیری همون واتساپ تصویری موقعیتش و میذاشت،مردا کک به کلاهشون نباشه این بازیارو درنمیارن

حق داری همچین حسی داشته باشی احتمالا هم درسته حست ولی اینجوری برخورد نکن چون این کارت جواب کار ان نی ...

نمیتونم. پر از حرص و کینه ام

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

عزیزم فکرت رو بایه چیزدیگه مشغول کن و به اونجورچیزااصلا فک نکن اونوقت بدبین ترمیشی نسبت بهش و اعتمادت وزندگیت میپاشه.خودتوباکاری مشغول کن و ایشالت فردامیاددنبالت و اگه اومدو دیدی سعی میکنه ازدلت دربیاره بهش بگو از عشق و دوست داشتن زیادیه که اینقدرنگرانت میشم 

خوب حق داشته چون جلوی دوستاش هی‌زنگ‌زدی و دعوا کردین...یا نباید بذاری بره یا اگه رفت دیگه این ک ...

دوستمم دقیقا اینو میگه

ميخواسته راحت باشه جلو دوستاش هي بهش زنگ نزني اينكارو كرده، خودتو بذار جاي اون پيش دوستاش خجالت ميكش ...

راست میگی؟

خوب حق داشته چون جلوی دوستاش هی‌زنگ‌زدی و دعوا کردین...یا نباید بذاری بره یا اگه رفت دیگه این ک ...

آره،اما گور پدر دوست و رفیق،مرد باید بدونه شب برمیگرده بالاخره پیش زن و بچه اش،اولویت با خانوادشه،این فیلما چیه،به جهنم که مسخره میکنن،فوقش میگه زنم عاشقمه حساسه،کسی هم گ...میخوره بخنده،آخه مردا انقدر با هم راحتن،این کار و میکرد

بنظر من با این بدبینی هات آتیش به زندگیت میزنی ،و باعث میشی روز به روز ازش دور تر شی ،کاری میکنی که اون با خودش بگه حالا که هیچکاری نمیکنم و اینقدر بهم بد بینه پس بزار حداقل کاری کنم و اون بدبین باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج
منم دردم اینه که دیگه آزادانه و خوش و خرم به تفریحش رسید، منم که قهر بودم کلا و زنگ نمیزدم

ببین اول اشتباه از تو بود که خیلی زنگ زدی و تماس تصویری خواستی و گیر دادی که از کجا رفتن چرا از چالوس رفتن و ... ولی بعدش که گوشی رو خاموش کرد مقصر اون بود.چون باید آرومت میکرد

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

عزیزم یا از همون اول اجازه نده تنهایی جایی بره یا اگه رفت ایقد بهش گیر نده بعدم خدا کنه یه مرد ذات خوبی داشته باشه و نخوادکاری بکنه وگرنه تماس تصویری یا هر چیزی دیگه دلیلی بر پاک بودنش نمیشه بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که خودتو بذار جای اون و ببین چقدر رفتارت آزاردهنده س

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
چقدر بددل چقدر حساس  بذار یکی دو روزم وقتش مال خودش باشه چقدر گیر میدی  من شوهرم سر کار ...

واااای

اونم همینارو به دوستم گفته دقیقا

گفته مهدخت هی زنگ میزد به من بعد سکوت میکرده ببینه صدای کی میاد از پیش من 🙈

2790
2778
2791
2779
2792