خانوما چندروز پیش شوهرم رفت شمال با دوستاش که البته نصفش کاری بود و نصفش عشق و حال 😐😤 بعد من یکم بددلم و شوهرم گفت عزیزم هر جا رفتیم من با واتساپ تماس تصویری میدم که در جریان باشی ببینی کی به کیه. بماند که برام مشکوکه چرا از جاده چالوس رفتن ساری و ساعت ۱۲ ظهر راه افتادن و ۱۰ شب رسیدن ( خودش گفت از چالوس رفتیم جاده هراز ! ). شبش عصبی شدم گفتم چرا انقدر ول چرخیدین؟ ( به خدا اما قصدم توهین نبود ) که یهو قاطی کرد و کلا هر چییییییی زنگ زدم جواب نداد و گوشیشو خاموش کرد. با چه حالی خوابیدم و صبح پاشدم زنگ زدم، انقدر بهم توهین کرد و بارم کرد که نگم براتون. و منم داد و بیداد کردم 🙈😔 کلا بلاکم کرد دو ساعت . منم تو هول و ولا بودم. بعد دو ساعت شروع کرد زنگ زدن که من دیگه اصلا جواب ندادم. زنگ زدم به دوست صمیمیم که از مهدخت خبر داری؟ دوستمم گفت چرا روش گوشی خاموش کردی؟ شوهرمم گفته هی چکم میکنه، هی زنگ میزنه آبرومو برده، همش داریم دعوا میکنیم من خاموش کردم که آروم بشیم. خلاصه تکست داد که دوست دارم و ببخشید. منم از دیروز اومدم خونه بابام و جوابشو ندادم. باز الان استرسی شدم. نکنه نیاد دنبالم؟ فردا برمیگرده آخه. جواب تکستشو بدم؟ میخوام زنگ بزنم کلی دعوا کنم و جیغ بزنم تا آروم شم اما دوستم میگه بدتر بدهکار میشی. دارم از حرص میترکم، نمیتونم این حس رو که دعوای صوری راه انداخت تا من ویدئو کال نزنم و نبینم چه خبره، از سرم بیرون کنم. توروخدا آرومم کنید
مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
خوب حق داشته چون جلوی دوستاش هیزنگزدی و دعوا کردین...یا نباید بذاری بره یا اگه رفت دیگه این کارارونباید بکنی...مردا از اینکه جلویدوستاشون بخوان جوابپس بدنوزنشونگیر بدهبهشون بدشون میاد...یعنی مردا تواینچیزا همدیگرومسخره میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا محللللش نذار،بیخود بلاکت کرده،طلا که پا که چه منتش به خاکه،جای این همه درگیری همون واتساپ تصویری موقعیتش و میذاشت،مردا کک به کلاهشون نباشه این بازیارو درنمیارن
عزیزم فکرت رو بایه چیزدیگه مشغول کن و به اونجورچیزااصلا فک نکن اونوقت بدبین ترمیشی نسبت بهش و اعتمادت وزندگیت میپاشه.خودتوباکاری مشغول کن و ایشالت فردامیاددنبالت و اگه اومدو دیدی سعی میکنه ازدلت دربیاره بهش بگو از عشق و دوست داشتن زیادیه که اینقدرنگرانت میشم
خوب حق داشته چون جلوی دوستاش هیزنگزدی و دعوا کردین...یا نباید بذاری بره یا اگه رفت دیگه این ک ...
آره،اما گور پدر دوست و رفیق،مرد باید بدونه شب برمیگرده بالاخره پیش زن و بچه اش،اولویت با خانوادشه،این فیلما چیه،به جهنم که مسخره میکنن،فوقش میگه زنم عاشقمه حساسه،کسی هم گ...میخوره بخنده،آخه مردا انقدر با هم راحتن،این کار و میکرد
بنظر من با این بدبینی هات آتیش به زندگیت میزنی ،و باعث میشی روز به روز ازش دور تر شی ،کاری میکنی که اون با خودش بگه حالا که هیچکاری نمیکنم و اینقدر بهم بد بینه پس بزار حداقل کاری کنم و اون بدبین باشه
منم دردم اینه که دیگه آزادانه و خوش و خرم به تفریحش رسید، منم که قهر بودم کلا و زنگ نمیزدم
ببین اول اشتباه از تو بود که خیلی زنگ زدی و تماس تصویری خواستی و گیر دادی که از کجا رفتن چرا از چالوس رفتن و ... ولی بعدش که گوشی رو خاموش کرد مقصر اون بود.چون باید آرومت میکرد
جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
عزیزم یا از همون اول اجازه نده تنهایی جایی بره یا اگه رفت ایقد بهش گیر نده بعدم خدا کنه یه مرد ذات خوبی داشته باشه و نخوادکاری بکنه وگرنه تماس تصویری یا هر چیزی دیگه دلیلی بر پاک بودنش نمیشه بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که خودتو بذار جای اون و ببین چقدر رفتارت آزاردهنده س
روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍