2777
2789
عنوان

زن بابا...

1698 بازدید | 22 پست

هفده ساله که بودم مادرمو از دست دادم و بعد یک سال پدرم مجدد ازدواج کرد و چهار ماه تقریبا با خانمش زندگی کرد

تو اون مدت من کوچکترین بی احترامی رو زن بابام نکردم و سعی کردم پدرم ناراحت نشه! زن بابام توی روستای پدریش یک باغ درخت گردو داشت یکروز تو ماه شهریور سال ٩۶ اصرار کرد به پدرم که بریم باغ و گردو ها رو جمع کنیم و بفروشیم ...پدرمم راضی نبود که بره اما دوتایی فرداش رفتن و بعد دو روز خبر مرگ پدرم به دستمون رسید به گفته ی اونا پدرم از رو درخت گردو افتاد و تموم کرد . حالا که یک سال گذشته و بماند که این وسط چقدر زن بابام به من تهمت زد که تو پولای باباتو خوردی و این حرفا...و بماند که من و داداش نه سالم یتیم شدیم حالا تقاضای ارثشو کرده میخوام بدونم حق من این وسط چی بود حق برادرم چی!؟ ما میتونستیم به مرگ بابام معترض شیم اما نکردیم و اون پر رو شد 

شما بگین باید چیکار کنم باید جلوی تهمتای زن بابام چجوری برخورد داشته باشم؟ باید چجوری جوابشو بدم؟ اگه تقاضای دیه کنم بهمون تعلق میگیره یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از اموال پدرتون فک کنم یک هشتم به ایشون میرسه . بهش بدید ، تا کلا بره 

اون زن یه جورایی تو مرگ پدرم مقصر بوده بعد چجوری میتونم خونه ایی که پدر مادرم با هزار بدبختی درستش کردن رو بفروشم سهمشو بدم بره 

اون زن یه جورایی تو مرگ پدرم مقصر بوده بعد چجوری میتونم خونه ایی که پدر مادرم با هزار بدبختی درستش ک ...

چاره اي نيست قانون ميده 

شما بايد همون موقع شكايت ميكردين 

چطوري به حرف يك زني كه چهار ماه اومده تو خونه زندگيتون اعتماد كردين ؟ 

كسي بود كه شهادت بده كه حرف زن باباتون درسته ؟ چرا همون موقع شكايت نكردين الان با وكيل حقوقي صحبت ...

حین فوت پدرم تو باغ هیچ شخصی نبوده  جز زن بابام 

اون موقع هم نمیدونم شاید همین فامیلامون بیشتر مقصر بودن منو منع کردن از شکایت...

حین فوت پدرم تو باغ هیچ شخصی نبوده  جز زن بابام  اون موقع هم نمیدونم شاید همین فامیلامون ...

خب برو با وكيل صحبت كن ببين ميتونين عليه ش شكايت كنين يكسال گذشته ولي خب بازم يك سوال كن

چرا فاميلا منعت كردن خب شايد واقعا قتل بوده

مهريه اش چقدره ؟ 

قانونا حق داره و متاسفانه همون موقع باید شکایت میکردی که پزشک قانونی بررسی کنه که آیا قتل بوده یا نه الان دستت به جایی بند نیست فکر کنم باید پول رو بدید اگر به نام پدرتون بوده 

خب برو با وكيل صحبت كن ببين ميتونين عليه ش شكايت كنين يكسال گذشته ولي خب بازم يك سوال كن چرا فاميلا ...

مهریه اش ١١۴تا سکه بوده ولی اون تقاضای مهرشو نکرده فقد سهمشو میخواد حتی اگه سهمش یه هزارتومنی باشه من نمیخوام بهش برسه حاضرم اون پولو جلو سگ بندازم ولی جلوی اون نه ...چون اون پدرمو ازم گرفته حالام میخواد پولشو بگیره بلای جون منم هست با حرفاش و تهمت هاش

سلام متاسفم عزیزم.خدا باباتونو بیامرزه.اینکه پدرتون فوت کرد باید همون روز و قبل از مراحل خاکسپاری پیگیری میشد و در صورت مشکوک بودن پزشکی قانونی مراحلشو انجام میداد و از اونجایی که برای تاییده حکم فوت نامه پزشکی قانونی هست باید به اون مراجعه کنید.و اما میتونید شما ففط اعاده حیقیت کنید نسبت به تهمتهای ایشون.و اما در مورد شکایت ارث پدرتون برادرتون هنوز به سن قانونی نرسیده و اما شما ۱۸سالتون تموم شده و رسیدین به سنی که نیاز به قیم نداشته باشید و ارث به طور مساوی بین شما و همسر پدرتون تقسیم میشه و اما در مورد بردرتون اگه هنوز به سن یانونی نرسیدن به پدر بزرگ یا عموتون سپرده میشه تا برادرتون به سن قانونی برسه.اما زن باباتون علاوه بر سهم میتونه درخواست مهریه و اجرت المثل این چند سال رو هم بکنه.برای اینکه حقی این وسط صایع نشه پیشنهاد میدم حتما به یه وکیل حضوری مراجعه کنید

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش