2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42310 بازدید | 205 پست
اخه سینه زن شیرده چه جذابیتی داره خودمم شیر میدم خخخ البته بیرون انداختن و جلو جمع شیر دادن خوب نیست ...

اره واقعا ناراحت نشیا ولی واقعا وقتی تو دهن بچست اصلا جذابیت خاصی نداره به نظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دامادای شلی دارین ..

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بعدها دو تا سینشو جلو عموم ب بهانه شیر بیرون می ریخت. بعدا متوجه شدم ب طرز عجیبی سعی می کنه دل دوما ...

آخی نازی ، اینو قبول دارم ، زن داداش منم که دختر خالمم هست خیلی به اندام و خوشگلی که فک میکنه خوشگله مینازه و موقع شیر دادن سینه هاش میندازه بیرون جلو شوهرم ، شوهرمم گفت این اینقدر برخورد هاش مشکل داره من نیام بهتره ممکنه برای داداشت سوءتفاهم بشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

آها پس نگران شوهرتی😂از من به تو نصیحت اگه زنداداشت هرزه یا ماه باشه شوهرت بخواد کاری بکنه کلی زن خراب توجامعه ریخته دنبال مقصر نباش 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

دور از جون استارتر.ولی حالم از خواهر شوهرا به هم می خوره.

خود من کلاً کار به کسی ندارم و خواهر شوهرم که ۱۷ سال ازم بزرگتره و جای مامانمه همش سعی می کنه منو تخریب کنه

خدایا شکرت بابت همه چی❤❤
آخی نازی ، اینو قبول دارم ، زن داداش منم که دختر خالمم هست خیلی به اندام و خوشگلی که فک میکنه خوشگله ...

عجب دوره زمونه ای شده

گر خدا بخواهد هر غیر ممکنی ،ممکن شود