بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من يه دكتر تو اينستاگرام باهاش اشنا شدم كه ميگه اين ويروسو ميتونه از بدن خارج كنه چون اين ويروس وارد خونه نميشه با اطمينان كامل هم ميگه البته من جاهاي ديگه خوندم سيستم دفاعي بدن به طور طبيعي اگر تقويت بشه حداكثر تا دوسال دفع ميكنه ويروسو نگران نباشين دوستان هرچيزي علاج داره جز مرگ خدا بزرگه
اپیلاسیون واسه وقتیه که شخصی که انجام میده ناحیه تناسلی شخص مبتلا رو اپیلاسیون کنه... بعد با همون لو ...
اپیلاسیون هم همینه دیگه تند تند پشت سرهم انجام میدن معلومه ویروس منتقل میشه ،ولی این حق ندارید که تاکید قطعی بدید که ازچه راهی این بیماری منتقل شده ؟؟شما که به شرع و اینا پایبندی چرا درباره دیگران نظر این چنین میدی و یه خانم باردار متاهل و میبری زیر سوال ؟؟میتونستی جوردیکه عنوان کنی که بیشترین راه انتقال شریک جنسینه !نه این طور قاطع و محکم پرشکی یا عالم غیب اومدی !!!؟؟شرع و حکم شرعی راجب رفتار خودت هم بدونی بدنیست
باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من ماما هستم و راهنماییتون کردم.خیالتون راحت .زگیل در عرض یک ماه پخش میشه و محاله همسرتون نگیره .اما اگه همونجور ک گفتم درازوانگشتیه اسکین تگه و مشکلی نداره.درضمن یه برجستگی های انگشتیریز در امتداد هم