2821
2789
استرس چرا همین قدم مهم بود که بری این تستو بدی بقیش هرچی شد پیگیری میکنی مثل من  چیزی نیست نگر ...

عزیزم انشالله که هرچی زودتر این ویروس از بدنت بره بیرون نینیتم به خوشی به دنیا بیاری ممنون از راهنمایی خوبت❤❤❤

💚💙💜💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیین استارتر... من نمیگم راه ابتلای دیگه ای وجود نداره  میگم احتمالش خییییییلی کمه. چون ویر ...

یعنی تواردکترفلوشیپ انکلوژی بیشترمیدونی؟؟اون ک میگه راهش درسته درصدزیادی جتسیه ولی خیلی راهای دیگم هست 

اصلااستخروسوناوایناردنشده 

حالاتوک روهواحرف میزتی ازمایشگاه نیلوروک همه قبول دارن لروتوسابتش یه مقاله هست درباده ویروس ک ترجمه س اریه تحفیق معتبربرخلاف تصورهمه ک میگم این ویروس زنده نمیمونه دیده شده تا۷روزتوعمق اب استخرمیتونه زنره بمونخ حتی کلرهم نمیتونه اربین ببرتش 

توعالم پزشکی هیچی صددرصدنیس اونوقت شماخیلی محکم میگی فقط جنسی جایی ک دکتراینطودی نمیگه  توهمین تهران خیلی ازمتخصص زنانااطلاعاتشون بروزنیس دراینمورد

فقط فلوشیپ انکلوژی زنان همین وبس 

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی تواردکترفلوشیپ انکلوژی بیشترمیدونی؟؟اون ک میگه راهش درسته درصدزیادی جتسیه ولی خیلی راهای دیگم ه ...

اون دختره اصلا خودشم نمیدونست چی داره میگه اول میگفت قطعا جنسی کسی بگیره جدوابادش فاسده 

بعد از ده دقیقه شد 95% 😄جنسی بقیش اپیلاسیون که اپیلاسیونم حرام اعلام کرد

اون دختره اصلا خودشم نمیدونست چی داره میگه اول میگفت قطعا جنسی کسی بگیره جدوابادش فاسده  بعد ا ...

خوب خبلی رشته اینقدرمطمءن بگی طرف باکسی بوده من خودم یکیومیشنلسم باهیچکسی نبوده وگرفته بدبخت 

وخدایی که بشدت کافیست
نه نداره ولی دکترش گفت واکسن بزنی نزنی برات فرق نداره اینم نزد

نه دکترش اطلاعاتش دقیق نبوده بله نسبت به اونایی که داره فرق نمیکنه یعنی با واکسن خوب نمیشه

اما نسبت به اونایی که نداره مقاوم میشه اصلا خود این ضعیفا مهم نیستن بیماری محسوب نمیشن اون 16.18که نداره باید بره بزنه چون اونارم داره مستعد گرفتن 16.18چون اونا برن بالا تبدیل بشن به بدخیم

نه دکترش اطلاعاتش دقیق نبوده بله نسبت به اونایی که داره فرق نمیکنه یعنی با واکسن خوب نمیشه اما نسبت ...

میدومه همه اینلرودکترش عالیه حرف نداره ولی گفت تصنیم باخودت 

اصراری برش نیس همه این حرفای شماروبش زدخودش گقت نمیزنم 

وخدایی که بشدت کافیست
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز