2777
2789
قربونت برم عزیزم لطف داری  😍😍😍😍 ایشالا که هیچکس این ویروسو نگیره منم باهاش کنار میام  ...

نگران نباش🙏

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه برجستگی های ریز درامتداد هم هست که انگشتیه اونا واستیبولار پاپیلوماتیزه و مهم نی طبیعیه

برجستگی های ریز به طور طبیعی تو واژن وجود داره؟

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
قربونت برم عزیزم لطف داری  😍😍😍😍 ایشالا که هیچکس این ویروسو نگیره منم باهاش کنار میام  ...

برات دعا میکنم عزیزم تو هم برا مشکل من دعا کن

ولی بهت نصیحت میکنم من تو نی نی سایت عکسمو گذاشتم فحش خوردم و تهمت واسع همین گفتم کسی نمیاد بگه من دارم اینجا مجازیه و بعضی کاربرا اصول اهلاقیو رعایت نمیکنن

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
من ماما هستم و راهنماییتون کردم.خیالتون راحت .زگیل در عرض یک ماه پخش میشه و محاله همسرتون نگیره .اما ...

دکترم گفت شوهرت سیستم ایمنیش بالاست و هرگز نمیگیره این ویروسو شوهرم واکسن زده نمیگیره 😊

بچمم نمیگیره چون این ویرون تو خون نیست تو پوست تنها بدیه این ویروس اینه که مثل من بدترین نوعشو داشته باشی و اگه پیگیری نکنی ظرف ده سال به سرطان ختم میشه

یه موضوعی هم هست که این ویروز در 90درصد موارد طی دوسال خود بخود پاک میشه یعنی هرچیزی ممکنه 😊تو این دنیای فانی

https://www.google.com/amp/s/www.mashreghnews.ir/amp/861860/ مقاله بالا     بر اساس ت ...

مقاله معتبر شما مشرق نیوزه؟؟؟؟؟؟؟؟

اونکه میگه تو نی نی سایت فحشاست پس شما نباید اینجا باشی

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

بیین استارتر... من نمیگم راه ابتلای دیگه ای وجود نداره 

میگم احتمالش خییییییلی کمه. چون ویروس تو محیط خارج از بدن عمر طولانی نداره.

اینکه میگید پوست با پوست هم صحیح نیست.

مثلا پوست دست با پوست دست نمیشه!!! یه طرفش باید ناحیه تناسلی باشه 

و اینکه اپیلاسیون و.. نباید رفت... چون ممکنه مسائل بهداشتی رو رعایت نکنن.

در هر صورت بالای 95% موارد ابتلا رابطه ی جن.سیه.

بله مثل انگشت و درامتداد هم بعضی خانوم ها دارند ک ب اون میگن واستیبولار وطبیعیه

شاید برای منم همینه

یکبار خیلی عفونت قارچیم شدید شده بود و ملتهب شده بود واژنم و یک عالمه برامدگی های سفید که مثل جوش های چرکی بودن تو واژنم پر شده بود و سوزش داشتم و ترشح فراوون یه دکتره معاینه کرد و  دید و گفت شما مشکوک به زگیل تناسلی هستید از اون موقع این فکر افتاد مثل خوره به جونم 

بعد دوتا دکتر معاینه م کردن گفتن نه این برجستگی ها زگیل نیست حتی همسرمم تو این چند سال تا الان نگرفته و هیچ مشکلی نداره

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

ممنونم از همتون بچه ها 

نه ناراحت نمیشم چون همجور ادم با اطلاعات ناقص و یا کامل وجود داره اما بقول شما صراحتا نباید بگه این از طریق جنسی فقط منتقل میشه

خیلیاتون خیلی خوب صحبت کردید راجب این ویروس من دلم به اینا خوشه نه به حرفی که خودم میدونم غلطه 

ایشالا که خوب بشی 

بیماری چیزی نیست که ادم بخاد با اون ناامید بشه 

یه جونه حالا چه ده سال عمر کنی چه صد سال 

مهم بچه بود که بتونم برای شوهرم بیارم که خدا یهو باردارم کرد😊

2791
2779
2792