[QUOTE=70941262]شاید برای منم همینه یکبار خیلی عفونت قارچیم شدید شده بود و ملتهب شده بود واژنم و یک عالمه برامدگی ه ... واستیبولار شبیه پرز فرشه.تقزیبا.اگر نوکشون ک میگی چرکیه عزیزم قارچه .زگیل تناسلی قهوه ای و گاهی رنگ پوسته و درمواردی دست کاری بشه با خونریزی همراهه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید برای منم همینه یکبار خیلی عفونت قارچیم شدید شده بود و ملتهب شده بود واژنم و یک عالمه برامدگی ه ...
من بنظرم شما زیگیل داری سری برو دکتر زنان خوب
تا بیماری عود نکرده شاید خدا خاسته این تاپیکو ببینی عفونت زیاد دلیلش همین زیگیله چرا تا الان نرفتی دنبالش اگه اون نوع بدش نباشه بری دکتر میسوزونن تموم میشه واکسن میزنی اون نوع بدرو نمیگیری مثلا اگه به 6,11مبتلا باشی واکسن میزنن دیگه16که باعث سرطان میشرو نمیگیری من الان فقط۱۶دارم
من بنظرم شما زیگیل داری سری برو دکتر زنان خوب تا بیماری عود نکرده شاید خدا خاسته این تاپیکو ب ...
من برای اطمینان میرم این سری ازمایش میدم خیال خودم و رعایت میکنم یکی از نشانه های اچ پی وی ظعیف شدن سیستم ایمنیه من الان ۷ سال عفونت قارچیم با هیچ روشی سنتی شیمیایی امپول فریز خوب نشد باید برم ته قضیه رو درارم
قربونت برم عزیزم حتما پیگیری کن نی نی هم داره میاد یوقت خدای نکرده از کانال زایمان داره عبور میکنه ن ...
من از ترس مونده بودم دارم ندارم یه دکتر پیدا کردم قبول کنه سزارین کنه
فکر میکردم تو بارداری نمی تونن معاینه م کنن و نمونه بگیرن ببرم ازمایشگاه گفتم بعد زایمانم برم پیگیرشم اما حالا این سری برم پیش دکتر میگم نمونه بگیره ازم
من برای اطمینان میرم این سری ازمایش میدم خیال خودم و رعایت میکنم یکی از نشانه های اچ پی وی ظعیف شدن ...
وقتی ادم به یه جیز وحشتناک شک داره چرا نره ازمایش بده درسته وستیبولار هم شبیه زگیله اما واقعا فقط با ازمایش مشخص میشه هیچ دکتری نمیتونه قاطع بگه اینا چین