2821
2789

اگر این واکسن بعد بود تو همین برنامه تلویزیون خواهش کردن این واکسن ساخته بشه 

من اگه واکسن میزدم هیچوقت این بیماری نمیگرفتم 

تو تمام کشورهای پیشرفته 13سالگی این واکسنو به تمام بچه هاشون میزنن 

تازه تو کشور عقب مونده ما صداش دراومده که اونم هیچی به هیچی 

اسراییل هم داره اون شرکتی که این وامسنو تولید میکنه میکوبه 

واکسنشتو سه دوز هر دوزش حدودا سیصد تومن هر شش ماه هم باید یدونش زده شه از نوع 6.16.11و یدونه دیگه جلوگیری میکنه از هلال اهمر طبق نسخه متخصق زنان باید گرفته بشه همه دکترای زنان توصیه میکنند این واکسن زده بشه 

این واکسن چون گرونه همه خودشونو زدن به اون راه 

کاش اینو اون موقع میزدم اما نزدم دیگه این بلا سرم اومد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر جان منم باردارم رفتم هم پاپ اسمیر دادم هم hpv خیلی نگران علائم نداشتم نه خودم نه همسرم واسه ...

عزیزم نوع سرطانیش که 16.18باید تو جوابت باشه اگه نبود بجای استرس برو خداروشکر کن بعد واکسنشو بزن

چون هیچ علائمی ندارم نگرانم دکترمم تست نمیگرفت میگفت مشکوک نیستی کلی گریه کردم تا راضی شد بگیره  ...

من عفونت خیلی میگیرم 

شک کردم رفتم پاپ اسمیر و hpv دیدم بله دارم 

برو واکسن بزن کار خوبی کردی افرین 

الان رفتی تست دادی اما برای خودت کار مفید انجام ندادی کار مفید واکسنه

عزيزم اين ويروس تو پاپ اسمير مشخص ميشه؟ 

به دکتر زنان بگو hpv  type  اون از سلول های دهانه رحمت و اگه ضایعه باشه از اون ضایعه هام نمونه برمیداری میفرسته ازمایشگاه اگه مثل من ضایعه نباشه از دهانه رحمت نمونه برمیداره میفرسته

من عفونت خیلی میگیرم  شک کردم رفتم پاپ اسمیر و hpv دیدم بله دارم  برو واکسن بزن کار خوبی ...

آخه هنوز جوابش نیومده نمیدونم دارم یا نه من ۷ ساله که همش اپیلاسون میرم واسه همین خیلی میترسم داشته باشم

💚💙💜💛
اگر این واکسن بعد بود تو همین برنامه تلویزیون خواهش کردن این واکسن ساخته بشه  من اگه واکسن میز ...

عزیزم.

حتما تحقیق کن.

معلومه در جریان عوارض این واکسن نیستی.

این واکسن احتمال سرطان رو به شدت افزایش میده... ولی در صورت ابتلای به خود بیماری احتمال سرطانی شدنش خیلی کمه ...

ناباروری، فلج، سرطان و...   از عوارض این واکسنه. اونم با اثبات تحقیقات دانشمندان غربی.

تبلیغات این واکسن در ایران کاملا جاهلانه و از سر عقب ماندگی علمیه.

بسیاری از دانشمندان سرطان زا بودن این واکسن رو تایید کردن. و طبق آمارها اکثریت کسانی که تو غرب تزریقش کردن مبتلا به سرطان یا ناباروری شدن.

بچه ها بنظر من این بیماری خیلی خطرناکه مثلا تو ایران واسه ایدژ واکسن هست واسه اینکه سرطانه نیست خیلی خطرناکه 

اره چند تا دیگه هم هست که سرطانین اما اکثرا همین 16.18 میگیرن مثل من

بچه ها بنظر من این بیماری خیلی خطرناکه مثلا تو ایران واسه ایدژ واکسن هست واسه اینکه سرطانه نیست خیلی ...

خطر واکسیناسیونش خیلی خیلی بیشتر از خطر ابتلای اونه .

حتما در موردش تحقیق کن.

به دکتر زنان بگو hpv  type  اون از سلول های دهانه رحمت و اگه ضایعه باشه از اون ضایعه هام ن ...

دکترت ضایعه هارو تو معاینه معمولی دید؟ 

منو معاینه کرد موقع نمونه برداشتن گفت حتی التهاب نداری این فکرا چیه میکنی

💚💙💜💛
به دکتر زنان بگو hpv  type  اون از سلول های دهانه رحمت و اگه ضایعه باشه از اون ضایعه هام ن ...

من وفنم چكاب دكتر موردي نديد

عفونتم نديد

فقط به خواست خودم پاپ اسمير دادم

ايا لازمه دوباره برم معاينع ديگه ايي؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
2828
2791
2779
2792