2821
2789
اولا کسایی که به اخلاقیات پایبند هستن هیچ وقت مبتلا نمیشن  در ثانی واکسنش عوارضی به مراتب ب ...

نه اینجوری نیس اصلا این ی باور غلطه

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
هرکسی به hpv مبتلا نمیشه مبتلایان به این ویروس یا خودشون شرکای جن.سی متعدد دارن یا شوهرشون!!! ...

این حرف توهین به تمام کسایی که hpvدارن 

تو داری الان به یه خانومی که شوهر داره و حاملست تهمت میزنی خیلی زشته 

درسته که hpv از طریق تماس جنسی انقال پیدا میکنه اما قطعا اینطوری نیست خیلی جاها ممکنه الوده به این ویروس باشه 

وقتی اطلاعاتت کامل نیست حرفی نزن 

یه مقاله بده عزیزم تمام کسایی که hpvدارن همه مقید اخلاقی نیستن همه خرابن😀😀😀😀

واقعا بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم. ژیلت مشترک نباید استفاده شه  استخر و... هم نیست. چون راه انتقالش تماس پوستی نا ...

یکی از آشناها میگفت از استخر گرفتن من باورم نشد بعد بهم کفت با ژیلت اینا هم منتقل میشه میترسیدم باهاشون رفت وآمد کنم بعدش گفت سه مرحله واکسن زدیم و خوب شدیم  

چی میگین ایشاله هرکی اینجوری میگه که ادم معتقد اخلاقی و .... سرش بیاد من خودم انقدر ۷ سال درگیر عفو ...

عزیزم... روشای انتقال ایدز متنوعه 

چون هم از طریق خون منتقل میشه، هم رابطه

ولی راه ابتلای بیماری هایی مثل زگیل یا تبخال تنا.سلی تماس پوستی ناحیه تنا.سلیه 

بله عزیزم. ژیلت مشترک نباید استفاده شه  استخر و... هم نیست. چون راه انتقالش تماس پوستی نا ...

دلم نمیخاد نفرینت کنم این بیماریو بگیری چون ادم بدجنسی نیستم

اما اینطوری که فکر میکنی نیست 

قصدم از زدن این تاپیک این بود که کسایی که این بیماری دارن بیان حرف بزنیم ببینم کسی خوب شده لطفا از تاپیک من گمشو برو بیرون

عزیزم من توی تی وی حرفای متخصص گوش دادم ازاستخر و اپیلاسیون هم احتمال گرفتنش هست 

اپیلاسیون واسه وقتیه که شخصی که انجام میده ناحیه تناسلی شخص مبتلا رو اپیلاسیون کنه... بعد با همون لوازم بلافاصله بره سراغ یکی دیگه.

چون هر ویروسی هم تو محیط یه عمری داره.

اپیلاسیون ناحیه تنا.سلی توسط شخصی غیر از همسر شرعا حرامه.

گفتم که... اخلاقیات رعایت شن ابتلایی هم در کار نیست 

زن و مردی که به هن متعهدن درگیر این بیماری ها نمیشن.

میگم کمکم کن بچه م دنیا بیارم  😢😢امضات

الهیییییی حتما صحیح و سالم میاد بغلت

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
درسته، ولی من حس بدی داشتم که دیگران متوجه بیماریم بشن. بعد انقدر فشار روم بود بخاطر پنهان کردنش که ...

تا جایی که من فهمیدم یکی از دلایل اندومتریوز، حمام رفتن تو ایام پریوده. 

دلم نمیخاد نفرینت کنم این بیماریو بگیری چون ادم بدجنسی نیستم اما اینطوری که فکر میکنی نیست  ق ...

عزیزم ناراحت نشو ایشون لابد رفرنس غلطی خوندن

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

دخترخاله منم ماماست، میگفت از طریق استخر و اینجور چیزا منتقل نمیشه، فقط رابطه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

دوستان هر ضایعه ای زگیل نیست .گاهی درناحیه تناسلی برامدگی هایی اطراف لب هایی الت بجود میادمثل انگشت به این ها میگن اسکین تگ اگه برامدگیتون دراز وانگشتیه زگیل نیست واسکین تگه.کافیه سرکه بزنیین اگه سفید نشد زگیل نیست و واگیر نداره ونیاز ب درمان هم نی فقط برا زیبایی بهتره فریز بشه.

2828
2791
2779
2792