2821
2789
الان با این وضع حاملگی نمونه میگیرن؟

اره hpv type برو بگو به زنان میگیرن 

اگه برامدگی داری برو یوقت زایمان طبیعی میکنی زیگیل هست بچه زیگیل میگیره تو حلقش حتما برو بخاطر بچت 

اصلا تو ایران هیچ اطلاع رسانی نیست همه عقب مونده تو خارج واکسن داره اونو بزنی این مریضی کوفتی ادم نمیگیره 

پیشنهاد من به دخترای عاقل اینکه یه تومن هزینه کنن واکسنشو بزنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما شوهرت ازمایش داده؟نمیدونی ازکجاگرفتی؟

از هوا نمیدونم خیلی وحشتناکه شوهرم ازمایش داده نداره 

در حالی که بدون کاندوم رابژه داریم

استخر نرید بچه ها دست به شلنگ نزنید دست به هیچی نزنید 

نه عزیزم ولی عموما پنهان میکنن من خودم پرستارم میدونم حتی ام اسو پنهون میکنن

منم اندومتریوز داشتم، اوایل پنهان میکردم، بعدش گفتم مگه جرم کردم، به همه با خیال راحت میگم.

یه حس بدیه بعضی بیماری ها

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
اره hpv type برو بگو به زنان میگیرن  اگه برامدگی داری برو یوقت زایمان طبیعی میکنی زیگیل هست بچ ...

اولا کسایی که به اخلاقیات پایبند هستن هیچ وقت مبتلا نمیشن 

در ثانی واکسنش عوارضی به مراتب بیشتر از خود ویروس داره.

هرکسی به hpv مبتلا نمیشه مبتلایان به این ویروس یا خودشون شرکای جن.سی متعدد دارن یا شوهرشون!!! ...

واقعا؟؟ مطمئنی ؟ یعنی راه انتقالش فقط شریک جنسیه مثلا با ژیلت و وسایل مشترک حمام یا استخر منتقل نمیشه

منم اندومتریوز داشتم، اوایل پنهان میکردم، بعدش گفتم مگه جرم کردم، به همه با خیال راحت میگم. یه حس ب ...

اندومتریوز که ننگ نیست

خودتم هیچ نقشی در اون بیماری نداشتی.

ولی hpv تو 99% موارد به خاطر تعدد روابط جن.سی با افراد مختلفه . یا خود شخص... یا همسر.

تازه بدترین نوعشو دارم زیگیل ندارم اما ویروسش هست تو دهانه رحمم  اما چون زود فهمیدم سزطان نمی ...

هیچ برامدگی نداری ؟؟شوهرت هم حتما داره اما علائم ندارخ میگن علایم نداشته باشه خطرناک تره

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
واقعا؟؟ مطمئنی ؟ یعنی راه انتقالش فقط شریک جنسیه مثلا با ژیلت و وسایل مشترک حمام یا استخر منتقل نمیش ...

بله عزیزم.

ژیلت مشترک نباید استفاده شه 

استخر و... هم نیست.

چون راه انتقالش تماس پوستی ناحیه جن.سیه.

چی میگین ایشاله هرکی اینجوری میگه که ادم معتقد اخلاقی و .... سرش بیاد

من خودم انقدر ۷ سال درگیر عفونت قارچی هستم که از استخر گرفتم یعنی چی پس الان بگیم اون بدبختی که ایدز داره حتما رابطه داشته با یک ایدزی!!!!!!!!!شاید ناخوداگاه قربانی تیغ ارایشگاه و دندان پزشکی شده

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
هرکسی به hpv مبتلا نمیشه مبتلایان به این ویروس یا خودشون شرکای جن.سی متعدد دارن یا شوهرشون!!! ...

عزیزم من توی تی وی حرفای متخصص گوش دادم ازاستخر و اپیلاسیون هم احتمال گرفتنش هست 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
اندومتریوز که ننگ نیست خودتم هیچ نقشی در اون بیماری نداشتی. ولی hpv تو 99% موارد به خاطر تعد ...

درسته، ولی من حس بدی داشتم که دیگران متوجه بیماریم بشن. بعد انقدر فشار روم بود بخاطر پنهان کردنش که جاهایی مثل مطب دکتر و نی نی سایت مرتب از سختی هاش میگفتم و حس رهایی میکردم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
2828
2791
2779
2792