2821
2789

عزیزم شوهرم نداره و نمیدونم چجوری این ویروسو گرفتم دستشویی میرفتم دست به شلنگ میزدم با همون دست خودمو میشستم 

واقعا نمیدونم از کجا گرفتم

پاپ اسمیر تست hpv اینا مشخص میکنه 

دعا کنید خوب بشم 

دکتر گفت چون زیگیل نداری طبیعی زایمان کن 

دعا کنید برام

عزیزم شوهرم نداره و نمیدونم چجوری این ویروسو گرفتم دستشویی میرفتم دست به شلنگ میزدم با همون دست خودم ...

یعنی تو پاپ اسمیر اچ پی وی رو متوجه میشن؟؟؟؟

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای شما هم داخل واژنه و روش اثری ازش نیست؟ من پارسال رفتم پیش دکتر موقع معاینه گفت مشکوک بودم گفت ...

هیچ اثری ازش نیست 

عفونت داشتم رفتم دکتر تست گرفت گفت بله hpv اونم بدترین نوعش که سرطان ممکنه ایجاد کنه 

سلام من تو بارداری متوجه ضایعه رو بدنم شدم رفتم دکتر و گف زیگیله کلی گریه هیچ اطلاعی نداشتم بعد بزرگ تر شد برا سز رفتم ازمایش دادم از ضایعه و شکر خدا ضایعه هیچی نبود دکتر پوست هم رفتم و نمونه دادم ازش شکر نبود دکترم گف إدمه.واقعا شکر تازه چون شوهرن نداشت مطمئن شدبم

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
بچه ها این زگیلا فقط دم دهانه واژن میزنه ؟؟؟  چطوری باید بفهمیم  من ب خودم شک دارم  ...

برای بعضی ها تو واژنه و اصلا مشخص نیست اچ پی وی دارن

من موقعی که شیاف میزاشتم متوجه برامدگی های داخل خودم میشدم نمیدونم طبیعیه یا نه

برای بعضی ها تو واژنه و اصلا مشخص نیست اچ پی وی دارن من موقعی که شیاف میزاشتم متوجه برامدگی های داخ ...

برو تست بده خیلی وحشتناکه 

ادمو سر ده سال میکشه اگه دیر بفهمی خیلیا دارن میگیرن 

تستش زیاد گرون نیست 250بدون دفترچه

برو تست بده خیلی وحشتناکه  ادمو سر ده سال میکشه اگه دیر بفهمی خیلیا دارن میگیرن  تستش زی ...

الان با این وضع حاملگی نمونه میگیرن؟

هیچ درمانی نداره فقط باید کنترل بشه مثلا زیگیل زد باید لیزر یا کرایو یا اگه زیگیلی نیست مثل من باید ...

شما شوهرت ازمایش داده؟نمیدونی ازکجاگرفتی؟

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز