2821
2789
چرا نباید بگه؟😐😐مگه اعتیاده یا دزدی؟

نه عزیزم ولی عموما پنهان میکنن من خودم پرستارم میدونم حتی ام اسو پنهون میکنن

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راجع بهش توضیح بدین؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
تازه بدترین نوعشو دارم زیگیل ندارم اما ویروسش هست تو دهانه رحمم  اما چون زود فهمیدم سزطان نمی ...

خب این خودش عالیه ک زود فهمیدی عشقولم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
تازه بدترین نوعشو دارم زیگیل ندارم اما ویروسش هست تو دهانه رحمم  اما چون زود فهمیدم سزطان نمی ...

انشالله درمانش زودتر کشف بشه عزیزم. 

فقط سزارین میکنی دیگه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از شوهر عیاش و زن بازم گرفتم سریع درمان شدم و طلاق گرفتم

تبریک میگم عزیزم هم بخاطر درمان هم بخاطر طلاق

برای شما هم داخل واژنه و روش اثری ازش نیست؟

من پارسال رفتم پیش دکتر موقع معاینه گفت مشکوک بودم گفت برو اول یه پاپ اسمیر بده اگه مثبت اچ پی وی هم داری من رفتم دادم منفی شد دیگه نرفتم واسه اچ پی وی کاش میرفتم انقدر دیگه فکرم درگیرش نبود 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز