2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304846 بازدید | 469 پست
https://farzand.net/ovulation-calculator-irregular-period

خ لطف کردی عزیزم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

چون خیلی راجب پوزیشن عمیق ‌رسیدید عکس میذارم

البته عکس از صفحات بدون فیل. تر هست

ولی بازم سانسور کردمش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوتا پوزیشن بهترین پوزیشن ها برای دخول عمیق و پسردار شدن هستن

بعد از پایان رابطه

پاها را به دیواری بالا بزنید و چند دقیقا( حدود یک ربع تا ده دقیقه) نایستید...

البته بعضی ها میگن توی شکم جمع کنید 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی جون  بهترینا رو از خدا برات میخوام خانومی

💋🌹🌹🌹

بهترین زمان برای نوشیدن این #‍ عرق صبح ناشتا قبل از صبحانه است و میزان مصرف عرق کاسنی توسط کارشناسان یک الی دو لیوان در روز بوده که می تواند سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود. گفتنی است که کارشناسان توضیه میکنند این عرق را آب در دمای معمولی بنوشید.🌸🌸🌸🌸

بهترین میزان مصرف عرق کاسنی برای تصفیه ی خون یک فنجان با آب در دو نوبت صبح و شب تئسیه شده.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

**خوردن كاسني براي پسر دار 

شدن و افزايش قواي جنسي

اقايان در طب سنتي و اسلامي بسيار توصيه شده است

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بهترین زمان برای نوشیدن این # ‍ عرق صبح ناشتا قبل از صبحانه است و میزان مصرف عرق کاسنی توسط کا ...

کاسنی سرد نیست مگه؟ 

من شنیده بودم سرده و بچه رو خوشگل میکنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کاسنی سرد نیست مگه؟  من شنیده بودم سرده و بچه رو خوشگل میکنه

چرا عزيز كاسني سرده، ولي صرفا سرد و گرم خوردن مهم نيست! اگه دقيق خونده باشيد براي پسر دار شدن نياز هست يسري مواد مثل كلسيم در بدن كاش پيدا كنن و يسري مواد افزايش 

صرف گرم خوردن يا سرد خورد روي جنسيت اثر نداره

كاسني رو زن نميخوره

سه ماه مرد ميخوره 

دو نوبت در روز

جهت افزايش قواي جنسي.... كه براي پسردار شدن لازمه

ممنونم‌خانومی انشالله از خدا هرچی‌بخوای بهت بده ....

ممنون عزيز دل 

انشالله ني ني شمام همون بشه كه دوس داري

شمعدونی گلم واقعاازمطالبت لذت بردم واستفاده کردم...ممنون ازت .خسته نباشی واقعا...ایول داری😘😘😘😘❤❤ ...

🌹❤️😍🌺

انشالله همون كه ميخواي بشه